Proiecte importante pentru judeţul Giurgiu finanţate din bugetul de stat

Proiecte importante pentru judeţul Giurgiu finanţate din bugetul de stat

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu Dumitru Beianu împreună cu președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, senatorul Toma Petcu și deputatul Maria Gabriela Horga, s-au întâlnit  cu ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare.

Întrevederea de la Ministerul Finanțelor Publice a reprezentat o oportunitate de a prezenta și, în acelasi timp, de a găsi sprijin și soluții pentru finanțarea din bugetul de stat a proiectelor importante pentru județul Giurgiu.

În urma discuţiilor Școala specială, Spitalul Județean de Urgență, secția exterioară de psihiatrie Vadu Lat din cadrul Spitalului Județean de Urgență, modernizarea Teatrului Tudor Vianu, dar și asigurarea plăților lucrărilor pentru repararea drumurilor județene 411 și 601, se numără printre obiectivele de investiții ce se vor regăsi în bugetul de stat al acestui an.

Obiectivele enumerate mai sus reprezintă doar o parte din prioritățile Giurgiului, pe care preşedintele CJ şi parlamentarii giurgiuveni doresc să fie finanţate cu sume de la bugetul de stat.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *