Prognoza meteo actualizata | Vremea se raceste in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi sub medie

Prognoza meteo actualizata | Vremea se raceste in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi sub medie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se va răci în majoritatea regiunilor și va fi sub normalul acestei perioade din an.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va deveni în general frumoasă, dar răcoroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse  și descărcări electrice pe arii restrânse în Oltenia, nord-vestul Munteniei, Transilvania, precum și la munte. În zona Carpaților Meridionali și în Subcarpații Getici cantitățile de apă mai pot depăși 15 l/mp. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general între 3 și 13 grade.  În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

LA GIURGIU
Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

LA GIURGIU
Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *