PRO ROMÂNIA filiala Giurgiu nu va participa pe liste comune cu PSD la alegeri, a declarat copreşedintele Noruţ Stănişteanu

PRO ROMÂNIA filiala Giurgiu nu va participa pe liste comune cu PSD la alegeri, a declarat copreşedintele Noruţ Stănişteanu

Din conferinţa de presă a partidului PRO România filiala Giurgiu s-au desprins trei teme lansate spre ştiinţa giurgiuvenilor de copreşedintele organizaţiei judeţene Noruţ Stănişteanu:

1.Au avut loc discuţii cu primarul municipiului Nicolae Barbu care până în acest moment nu le-a dat niciun răspuns vis-a-vis de posibila lui candidatura pentru Primăria Giurgiu din partea PRO România.

2.În aceste condiţii PRO România filiala Giurgiu are în acest moment doi potenţiali candidaţi pentru Primăria Giurgiu. În cel mult două săptămâni se va lua decizia cu privire la cine va fi candidatul partidului pentru fotoliul de primar.

3.Informaţiile lansate de Niculae Bădălău în nordul judeţului prin care spune tuturor celor care au timp să-l mai asculte că PSD şi PRO România vor avea candidaţi pe liste comune la alegerile locale nu sunt altceva decât minciuni sfruntate. Mai mult, PRO România filiala Giurgiu, a mai spus Noruţ Stănişteanu, este deschis discuţiilor, negocierilor cu orice altă formaţiune politică, mai puţin PSD.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *