Primarul comunei Malu, Mirel Jantea a făcut posibil ca plămânul verde din judeţul Giurgiu să mai crească cu încă două hectare

Primarul comunei  Malu, Mirel Jantea a făcut posibil ca plămânul verde din judeţul Giurgiu să mai crească cu încă două hectare

Nici mălurenii nu s-au lăsat mai prejos decât vecinii lor din comuna Vedea, tot azi, 10 aprilie, pe o suprafaţă de 18.000 mp  s-au plantat 2.100 de puieţi de salcie. Locaţia aleasă de primarul comunei Malu Mirel Jantea în apropierea unei bălţi este de o rară frumuseţe. Din spusele primarului am aflat că nu cu mult timp în urmă terenul respectiv în decursul anilor fusese transformat de oameni rău intenţionaţi în groapă de gunoi. A fost necesară o muncă asiduă din partea salariaţilor primăriei pentru ca acel teren să ajungă dintr-un teren neproductiv un teren pe care să poată fi plantaţi puieţi de copaci.

Alături de primarul Mirel Jantea la această acţiune au mai participat senatorul Toma Petcu, vicepreşedintele CJ Cristian Anculescu, preşedintele asociaţiei Ro Drift, precum şi membri şi simpatizanţi ai asociaţiei Ro Drift care au plantat puieţi de salcie.

 Tot de la primarul Mirel Jantea am aflat că din toamnă intenţionează să mai pună la dispoziţia asociaţiilor, precum Ro Drift care azi alături de primăria Malu a fost iniţiatorul acestei acţiuni, încă 10 Ha de teren agricol neproductiv. Despre celelalte proiecte ale prim edilului comunei Malu vom vorbi într-o altă ediţie a publicaţiei noastre.

I.C.MANDU        

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *