Primarul comunei Joiţa, Tănase Constantin a ales să fie alături de echipa câştigătoare a PNL-ului

Primarul comunei Joiţa, Tănase Constantin a ales să fie alături de echipa câştigătoare a PNL-ului

Comuna Joiţa din judeţul Giurgiu se găseşte la marginea nord-estică a judeţului, pe malul drept al Dâmboviţei şi pe malul stâng al Ciorogârlei. Această comună frumoasă cu oameni gospodari se află la doar 19 Km de capitala ţării, Bucureşti. Comuna Joiţa în ultimii 12 ani a cunoscut  dezvoltarea atât din punct de vedere economic, dar şi edilitar gospodăresc, meritul în mare măsură aparţinându-i edilului Tănase Constantin secondat de viceprimarul  Alexandru Păun.

Comuna se putea dezvolta mult mai mult, dar din cauza piedicilor puse de liderii PSD  dezvoltarea a stagnat. Dorinţa de mai bine pentru cetăţenii pe care îi păstoresc i-a determinat pe primarul şi viceprimarul comunei să aleagă echipa câştigătoare a PNL-ului. Nici nu se pune problema ca locuitorii comunei cu drept de vot să nu voteze în proporţie de 90% cu primarul lor, primar care le-a fost aproape la bine şi la greu.

Alături  de viitorul primar Tănase Constantin şi viceprimarul Alexandru Păun cu ocazia campaniei electorale de ieri, 13 august s-au aflat deputatul Alexandru Andrei, precum şi, pot spune deja  fără teama că greşesc, preşedintele consiliului judeţean ales, Dumitru Beianu. După felul în care au fost întâmpinaţi de oamenii din comună, care au dat dovadă încă odată de înţelepciunea genetică a neamului românesc de la ţară, alegerile din Joiţa vor fi câştigate cu peste 90% din totalul voturilor liber exprimate de Partidul Naţional Liberal.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *