Primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Ghimpaţi

Primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Ghimpaţi

Prim edilul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu a demonstrat că nu este numai un foarte bun gospodar, dar este şi un foarte abil politician care a reuşit să arate liderilor PNL Giurgiu că activitatea sa politică nu a fost şi nu este de neglijat.

Cu ocazia alegerilor locale şi parlamentare, urmare a implicării primarului Constantin Cărăpănceanu, Organizaţia PNL Ghimpaţi a obţinut cele mai bune rezultate din judeţul Giurgiu.

Constantin Cărăpînceanu şi-a continuat în paralel cu munca de prim gospodar al comunei şi pe  cea de om politic reuşind în acest fel să creeze una dintre cele mai puternice organizaţii PNL din judeţ.

Pentru a-şi continua activitatea şi în nici un caz pentru a i-o uşura, duminică 27 iunie, membrii PNL Ghimpaţi au hotărât ca fostul preşedinte Constantin Cărăpănceanu să fie reales în funcţie. Şi ca să îl oblige şi mai mult, colegii lui de partid l-au  reales cu majoritate de voturi, cu speranţa că-l vor avea preşedinte de partid cel puţin tot atâtea mandate câte are ca primar.

I.C.MANDU  

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *