Primarul Barbu huiduit la finalul zilelor dedicate sarbatoririi orasului…

Primarul Barbu huiduit la finalul zilelor dedicate sarbatoririi orasului…

Manifestările “Cultural Artistice” dedicate zile oraşului Giurgiu,  au luat sfârşit. Locuitorii din centrul oraşului au răsuflat uşuraţi, aşa cum spun cârcotaşii, după ce bubuielile muzicii “bune” , fără manele (mare uşurare pentru melomani), au luat sfârşit. Acum pot să-şi aducă liniştiţi copiii acasă de acolo de unde i-au dus de teamă că ar putea fi stresaţi de mult prea multa voie bună a giurgiuvenilor, care au trăit la intensitatea maximă a decibelililor staţiilor de amplificare, zilele oraşului. Ultima zi a acestui maraton, bâlci, talcioc, iarmaroc, “pâine şi circ” oferit giurgiuvenilor, l-a făcut pe primarul nostru Nicolae Barbu, să creadă că giurgiuvenii au mai fost încă o dată păcăliţi şi sub euforia momentului şi-a făcut aparţia pe scenă să primească bine meritatele aplauze şi aclamări, aşa cum a primit atunci când a fost ales primar de la cetăţenii urbei noastre, numai că, spre dezamăgirea sa a primit nemeritat fluierături şi huiduieli. Nu îmi pot explica acest comportament, când bietul om nu doarme noaptea cu gândul la binele şi fericirea giurgiuvenilor.

DSCF1158

Se gândeşte până la cel mai mic amănunt, inclusiv la caloriferele noastre, având grijă ca prin ele să circule apă dedurizată, ca nu cumva acestea să se înfunde cu depuneri de calcar datorită apei prea dure.( Vom reveni cu amănunte într-o ediţie viitoare a ziarului nostru ). Nu, nu pot să cred că a fost ceva spontan. Cu siguranţă opoziţia a aranjat să fie huiduit, nu mi se pare normal un astfel de comportament.Dar ce să facem, până şi regele a fost huiduit de PSD-işti, dar un primar care nu a făcut nimic … rău. Una peste alta, zilele oraşului le-au adus  bărbaţilor necăsătoriţi satisfacţia de a admira fundurile mega dansatoarelor, care nu au precupeţit nici un efort ca să le scoată cât mai în evidenţă, femeile cu această ocazie au scos din garderobă ţinutele de primăvară şi au avut posibilitatea să iasă la promenadă atârnate ca o bijuterie de braţul barbaţilor… ca să poată să-i înghiontească atunci când privirile lor lacome deveneau  prea insistente  la fundurile apetisante ale dansatoarelor cu ciorapii rupţi. Cei mai fericiţi au fost copiii care s-au bucurat cu adevarat de mirificul foc de artificii.

DSCF1178 Nu ştiu cum se face, dar după orice eveniment totdeauna rămân la vedere gunoaiele … lăsate de petrecăreţi. Ceva asemănător s-a întâmplat şi în anul 1989, când după evenimentele de atunci în politică, au rămas majoritatea gunoaielor, care cu toată salubritatea încercată de mai tinerii politicieni nu au reuşit să facă suficientă cureţenie. Poate acum cu concursul DNA-ului, încet, dar sigur aceşti paraziţi energofagi să se ducă cum spune, parafrazându-l pe consilierul local Ionel Dinu, la PUŞCĂRIE.

DSCF1187

 

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *