Prima reactie publica de la Giurgiu in ”scandalul Badalau”. Un deputat PSD se delimiteaza categoric de pozitia colegului sau de partid

Prima reactie publica de la Giurgiu in ”scandalul Badalau”. Un deputat PSD se delimiteaza categoric de pozitia colegului sau de partid

Scandalul stârnit de senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău continua să aibă ecouri. După ce FADERE a cerut, public, demiterea acestuia din toate funcțiile deținute, unul din colegii săi de partid, din organizația Giurgiu face public un mesaj prin care se delimitează categoric de atacurile la adresa Diasporei.

Este vorba despre deputatul Alexandru Andrei, care, sâmbătă dimineață, a postat un mesaj clar și fără echivoc pe pagina sa de facebook:

”Din păcate, Giurgiu se face din nou remarcat în plan național, și nu în mod pozitiv…Scandalul înregistrării în care liderii PSD Giurgiu jignesc grav Diaspora românească a făcut înconjurul țării, aruncând o umbră neagră asupra întregii organizații PSD, târâtă – nedrept – în acest scandal național.

Ca parlamentar ales pe listele acestui partid, în organizația cu cele mai bune rezultate la alegerile din 2016 (ceea ce înseamnă că PSD s-a bucurat de încrederea majorității giurgiuvenilor), mă disociez categoric de astfel de manifestări, ce arată dispreț față de Diaspora și față de români, în general și îi asigur pe giurgiuveni că nu aceasta este poziția PSD Giurgiu, per ansamblu, ci este vorba despre poziții strict personale ale celor implicați în acest scandal.Îmi cer scuze public, ca membru PSD, față de giurgiuveni – mulți dintre ei simțindu-se, evident, lezați, în condițiile în care au rude și prieteni în Diaspora – dar și față de românii din afară, care au fost victimele acestui gest suburban și îi asigur de respectul și aprecierea mea.”

Aparut in:  PUTEREA

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *