Presedintele PNL Giurgiu Marin Anton respecta indicatiile primite de la centru, dar … fara bata. El bate cu vorba

Presedintele PNL Giurgiu Marin Anton respecta indicatiile primite de la centru, dar … fara bata. El bate cu vorba

În conferinţa de presă de săptămâna trecută a PNL Giurgiu preşedintele partidului Marin Anton revine în forţă reiterând ideea că vinovat pentru toate relele din Giurgiu este senatorul Niculae Bădălău, alături de ciracii săi  preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu Marian Mina şi prefectul judeţului Giurgiu Nina Carmen Crişu. Despre doamna prefect a spus:

“Doamna prefect este cea mai mare ilegalistă din judetul Giurgiu. Pentru domnia sa exista până acum doar o singura lege – legea Bădălău. Nu cred că există prefect în România, care să încalce Legea ca Nina Carmen Crişu… Acum i-a venit rândul să plătească toate ilegalităţile şi lipsa de respect faţă de lege”, precizând printre altele că la Giurgiu se întâmplă chestiuni grave. Nu a omis să vorbească şi despre controlul efectuat tot săptămâna trecută de Corpul de Control al Ministrului de Interne exprimându-şi speranţa că în sfârşit vor fi descoperite ilegalităţile comise de prefectă cu bună ştiinţă, ceea ce va duce la schimbarea ei din funcţie.

  Prefectă care, din prea mare grijă pentru giurgiuveni, spunem noi, şi-a luat concediu de odihnă acum când este anunţat cod portocaliu de vreme severă.

Marin Anton a mai vorbit şi despre doi consilieri PSD care sunt cercetaţi de ANI:

“Sunt doi consilieri judeţeni şi pe amândoi îi distruge Bădălău, Mina si Crişu… Nu o să vă dau numele, ei sunt deja cercetaţi de ANI. Este păcat, sunt doi tineri împinşi de cei trei pe care i-am spus, să ocupe şi funcţiile de consilieri judeţeni şi posturi – unul în cadrul prefecturii şi celălalt în cadrul consiliului judeţean.
Este incredibil cum domnii Mina, Bădălău şi doamna Crişu îşi bat joc de oameni! Îi agaţă şi după aceea îi ţin prin şantaj şi dosare… Efectiv îi distrug pe aceşti doi tineri consilieri judeţeni. Nu se poate să distrugi cariere şi să nu ştii ce înseamnă lege.
Acest conflict de interese este generat de activitatea incalificabilă a doamnei prefect şi a domnului Marian Mina, patronaţi de Bădălău”

Nu intenţionez să-i disculp de vinovăţie pe cei la care face referire Marin Anton, respectiv Bădălău, Crişu şi Mina, dar… nici nu pot să spun că cei doi consilieri judeţeni sunt nevinovaţi. Este mai mult decât evident faptul  au acceptat numirea pe funcţie în deplină cunoştinţă de cauză. Nu cred că sunt chiar atât de reduşi mintal încât să nu realizeze, dacă cele relatate de Anton se confirmă,  produc o gravă ilegalitate. Dragii de consilieri judeţeni cred că ştiu şi domniile lor cel puţin atâta lucru, faptul că necunoaşterea legii nu te exonerează de vină.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *