Preşedintele C.J. Giurgiu, Marian Mina, încă nu a aflat că votul multiplu, atât de drag PSD-ului nu mai funcţionează …

Preşedintele C.J. Giurgiu, Marian Mina,  încă nu a aflat că votul multiplu, atât de drag PSD-ului nu mai  funcţionează …

Nu credeam că vreodată voi fi pus în situaţia să recunosc că Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, membru marcant al PSD  are dreptate. Da, are dreptate când vorbeşte despre cele 20.000 de persoane care au votat pe listele suplimentare din primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Giurgiu.

Singura mică inadvertenţă din declaraţia liderului PSD este dată de faptul că lucrurile stau puţin diferit faţă de cum le prezintă domnia sa. Domna Viorica Dăncilă este cea care a beneficiat de un plus de 15% şi nicidecum PNL dacă luăm de bună afirmaţia lui Marian Mina.

După cum ştiţi  în presa locală a apărut o ştire conform căreia Marin Mototolea, primarul PSD-ist al comunei Valea Dragului, despre care presa naţională spune că este un mare patron de microbuze  implicat  în obţinerea permiselor contra mită,  arestat la domiciliu sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de complicitate la luare de mită, a pus la dispoziţia turiştilor electorali microbuze.

Cine poate să creadă că un primar PSD ar pune la dispoziţie microbuze PNL-ului ?

În orice condiţii votul multiplu, atât de drag PSD-ului, nu mai poate fi aplicat.  Această declaraţie publică a lui Marian Mina nu este altceva decât o încercare jalnică de justificare în faţa propriilor şefi. Atât Niculae Bădălău cât şi Marian Mina şi-au luat angajamentul în CEx-ul PSD că vor obţine 60% din voturile electoratului giurgiuvean. Din păcate pentru ei nu au obţinut decât puţin peste 40%. Cu cei 15% inventaţi se apropiau de targetul promis mai marilor de la Bucureşti.

Sunt absolut convins că Marian Mina ştie că în turul doi vor obţine mult mai puţine voturi decât în primul tur.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *