Premierul Tudose si-a dat demisia de onoare !!! Sa credem ca va proceda in acelasi mod si Niculae Badalau ?

Premierul Tudose si-a dat demisia de onoare !!! Sa credem ca va proceda in acelasi mod si Niculae Badalau ?

După cum probabil bine știți guvernul Tudose a fost demis cu o largă majoritate a membrilor PSD care fac parte din CEx. Împotriva retragerii susținerii guvernului au fost doar 4 voturi împotrivă și 4 abțineri.

La ieșirea din ședința CEx  fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat că s-a supus voinței majorității și și-a depus demisia. Printre altele a mai spus că  se duce la palatul Victoria să-și ia lucrurile …

Marian Orișan, președintele Consiliului Județean Vrancea a fost unul dintre cei 4 care au votat împotrivă, conform propriei declarații de presă.

Codrin Ștefănescu, poreclit bufonul de propriul său fost bun prieten Victor Viorel Ponta, a spus că el, Niculae Bădălău și finul acestuia Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu s-au abținut. Aceeași Mărie dar cu altă pălărie, altfel spus tot vot împotrivă.

Acum se pune întrebarea firească: Dacă au fost în aceeași barcă cu Tudose, nu ar fi normal să procedeze ca vicepremierul fără portofoliu Ion Marcel Ciolacu care și-a dat demisia din guvern să-și dea și ei demisiile din toate funcțiile și demnitățile pe care le dețin? Și dacă tot iubesc partidul, fără să aibă  alte interese, să devină simpli membri de partid ? Nu știu.  Întreb și eu .

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *