Prefecta de Giurgiu, Nina Carmen Crişu s-a îmbolnăvit de prefectomanie cronică

Prefecta de Giurgiu, Nina Carmen Crişu s-a îmbolnăvit de prefectomanie cronică

Nu ştiu ce se întâmplă cu doamna încă prefectă perfectă Carmen Nina Crişu de o urmăreşte ghinionul de neşansă. De fiecare dată când urmeşte să fie demisă din foncţie  o ia aşa nişte boale, că singurul diagnostic găsit de vracii voodoo este prefectomanie cronică.

Când a demis-o fostul ministru de Interne Carmen Dan pentru “super competenţă” tot aşa s-a îmbolnăvit de sperietură de s-a dus la vrăjitoarele autohtone, i-a turnat cositorul, dar degeaba … tot a fost demisă. Noroc cu preşedintele consiliului judeţean, Marian Mina care milos din fire cum îl ştim, ca să-i oblojească sperietura a numit-o secretarul consiliului judeţean. După ce senarorul Bădălău a fost uns ministrul Economiei a luat-o pe Ninişor sub aripa lui protectoare la minister şi a mai numit-o şi în vreo două consilii de administraţie ca să-i ajungă banii pentru medicamente.

Dacă atunci boala nu a fost aşa de gravă, acum crizele au devenit cronice. Cu prefectomania nu te poţi juca, aşa că şi-a tras un binemeritat concediu medical. Cea mai mare suferinţă a ei este aceea că o iubeşte mult pe Veorica Dăncilă şi nu mai poate să alerge pe la primari, şi asta nu ca s-o favorizeze în vreun fel pe Veorica, ci pur şi simplu să aranjeze cu primarii obedienţi, cei drept din ce mulţi au fost ce puţini au mai rămas,  să facă pe dreacu-n patru ca alegerile să se desfăşoare fără evenimente … nedorite de PSD.

Dar puternică cum o ştim pe Carmen Nina Crişu îşi va da singurică demisia din foncţia de prefectă perfectă şi asta nu c-ar da-o cineva afară, deoarece super competenţele ei de prefectă sunt inegalabile, ci pur şi simplu de supărare că guvernul Orban nu l-a păstrat la ministerul Economiei pe Niculae Bădălău, şeful prafului … de puşcă.

Sunt convins că după ce se va drege din boale, Ninişor va reveni în postul de secretar al consiliului judeţean pe care Marian ca un vizionar care este, i l-a păstrat călduţ.

Conţinutul articolului este un pamflet.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *