Polițiștii îi dau replica lui Niculae Bădălău, după ce ministrul i-a făcut leneși și a spus că iau banii degeaba

Polițiștii îi dau replica lui Niculae Bădălău, după ce ministrul i-a făcut leneși și a spus că iau banii degeaba

Polițiștii din sindicatul EUROPOL reacționează la declarațiile lui Niculae Bădălău și spun că agenții grași, cu burtă și leneși sunt sutele de șefi sprijiniți politic tocmai de colegii de partid ai ministrului.

„Senatorul Bădălău are dreptate! Sunt leneși și cu burtă. Am asistat cu toții la reacția penibilă a unui politician/senator/ministru al României, care a refulat într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, afirmând că „polițiștii fac burtă”, „sunt leneși” și „iau salariu degeaba”. Acum, dacă este să fim sinceri cu noi, domnul Bădălău chiar are dreptate. Sutele de șefi, sprijiniți politic tocmai de colegii de partid al acestuia, promovați prin „împuterniciri” pe funcții importante la nivelul unităților de poliție, chiar au burți și sunt foarte leneși”, transmit reprezentanții sindicatului EUROPOL, printr-un comunicat de presă.

Polițiștii din cadrul sindicatului mai subliniază că printre cei mai leneși oameni din Ministerul de Interne se numără chiar Carmen Dan, „care a petrecut 2 ani jumate la minister, de parcă ar fi petrecut vacanța de vară, ca atunci când era secretară de școală”.

„Nu știm exact ce a avut în vedere când vorbea despre cât de tare terorizează poliția oamenii, însă este cert că dl Bădălău a avut suficiente întâlniri cu polițiștii pentru a constata că la serviciu își fac treaba. Acum, pe final, am vrea să îi mai stăvilim din melancolia comunistă spre care tinde atunci când spune că își dorește să fie ca „înainte”, atunci când polițistul de la post era la cheremul primarului și nu îndrăznea să aplice legea în cazul apropiaților acestuia”, mai transmit aceștia.

EUROPOL îl invită pe Bădălău să numere dosarele penale, petițiile, planurile de măsuri și celelalte 30 de sarcini pe care un polițist este nevoit să le îndeplinească în 8 ore.

„Și poate așa, veți înțelege că noi polițiștii, chiar suntem eficienți la salariile și condițiile pe care politicienii ni le asigură”, punctează sindicaliștii.

….

Stiripesurse.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *