PNL-iştii giurgiuveni, acum, în prag de mare sărbătoare sunt din nou alături de oamenii necăjiţi aflaţi în nevoi

PNL-iştii giurgiuveni, acum, în prag de mare sărbătoare sunt din nou  alături de oamenii necăjiţi aflaţi în nevoi

Într-o recentă postare în mediul online deputatul Gabriela Horga vorbeşte despre realitatea crudă a zilele noastre în care încă mai există semeni de-ai noştri care trăiesc la limita pragului de subzistentă. Din spirit de solidaritate, din dragoste faţă de oameni Gabriela Horga, Alina Meclea, Dan Motreanu, Toma Petcu, Alexandru Andrei, Dumitru Beianu  şi alţii cu un suflet frumos la fel ca al lor au venit în sprijinul a 800 de familii defavorizate cărora le-au oferit cadouri. Oamenii sărmani, dar mai ales copiii s-au bucurat de pungile pline de cadouri răsplătindu-i pe cei  care le-au oferit cu zâmbete sincere.

 “Există, din păcate, și semeni de-ai noștri pentru care cadourile de Paște reprezintă doar un vis frumos. Din acest motiv, alături de colegii mei din #PNLGiurgiu, am oferit zilele acestea cadouri familiilor care au nevoie de sprijinul nostru din muncipiul Giurgiu, dar și din localitățile Gaujani, Vedea, Malu, Slobozia, Stănești, Izvoarele.

Și colegii din filiala Bolintin-Vale au făcut o bucurie copiilor prezenți la Biserica în ziua de Florii.

Am adus un pic de alinare și de bucurie, îndeosebi bătrânilor și copiilor din aceste familii. Bucuria din ochii copiilor este greu de descris în cuvinte.

Prin implicarea organizațiilor municipale și județene și a celor de tineret, am identificat 800 de familii care au nevoie de sprijinul semenilor pentru a pune ceva pe masa de Paște. Alături de

Dan Motreanu

-președintele organizației județene PNL,

Alina Meclea

-președinta organizației municipale, colegii parlamentari PNL de Giurgiu,

Toma Petcu

Alexandru Andrei

și președintele CJ,

Dumitru Beianu

am încercat să fim alături de aceste 800 de familii.

Am oferit aceste cadouri din toată inima, dar și cu speranța că, în următorii ani, numărul celor care au nevoie de ajutor va scădea și ca nivelul de trai va crește în județul Giurgiu.

Știu că problemele nu se rezolvă pe termen lung doar prin sprijinul dat de sărbători. De aceea, soluția va fi întotdeauna crearea de locuri de muncă și asistența dată celor defavorizați și încă în putere pentru adaptarea la nevoile pieței muncii. “

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *