Planta minune care te fereste de boala si infectii

Planta minune care te fereste de boala si infectii

Usturoiul este cunoscut încă din antichitate pentru proprietăţile sale curative.  Hipocrat recomanda consumarea usturoiului  pentru a preveni numeroase boli.

Un studiu de amploare, realizat de MEDLINE, după ce s-au centralizat datele a 4245 de studii separate, a confirmat faptul că această plantă tratează peste 150 de probleme de sănătate, de la cancer şi până la diabet, de la infecţii până la placa depusă pe artere, de la distrugerea ADN-ului până la otrăvirea cu mercur. Alte studii, realizate de Greenmedinfo.com, susţin că planta minune are efecte pozitive în 167 de probleme medicale, inclusiv în tratarea bolilor cardiovasulare şi cancerului.

Iata ce proprietati are planta-minune:

– trateaza infectia cu helicobacter pylori

– trateaza infectia cu candida

– trateaza infectiile fungice la nivelul cavitatii orale

– neutralizeaza stafilococul auriu

– neutralizeaza micotoxinele asociate aflatoxicozei

– trateaza infectia cu klesbsiella

– trateaza infectia cu HIV-1

– trateaza infectia cu vibrio (bacteria care genereaza holera)

– neutralizeaza bacilul piocianic (Pseudomonas Aerigonosima)

– neutralizaeza infectia cu cytomegalovirus

– trateaza infectiile virale (herpes simplex 1 si 2, virusul gripal, virusul vaccinia, rinovirusul de tip 2, virusul stomatitei veziculara).

Acestea sunt numai o parte din problemele de sanatate pe care usturoiul le poate trata. Pentru ca usturoiul sa fie eficace, se recomanda sa se consume 5-6 catei zdrobiti pe zi. Asteapta 15 minute, acest timp fiind necesar pentru ca usturoiul sa isi lase o enzima (allinase), care produce compusii anti-cancerigeni si anti-fungici.

Usturoiul il puteti consuma crud sau fiert, in sandwich-uri sau in feluri de mancare. Conform cercetarilor, suplimentele cu usturoi nu au aceleasi efecte anti-cancerigene si anti-fungice.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *