PENTRU UNPR INTERESUL NATIONAL PRIMEAZA, A DECLARAT DEPUTATUL IOAN VIOREL TEODORESCU

PENTRU UNPR INTERESUL NATIONAL PRIMEAZA, A DECLARAT DEPUTATUL IOAN VIOREL TEODORESCU

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă 26 septembrie la o reuniune a partidului pe regiunea II Sud-Est. La întâlnire au fost prezenți președinții organizațiilor din județele Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța și Buzău.

La reuniune au mai participat secretarul general UNPR Neculai Onțanu, deputatul Laurențiu Chirvăsuță, primarul municipiului Galați Marius Stan,  vicepreședinții Cristian Popescu Piedone și Simona Man.

 În cadrul întalnirii s-a analizat stadiul îndeplinirii obiectivelor UNPR în această regiune, situația fiind foarte bună în privința înființării de noi organizații, dar și a numărului de adeziuni primite, ceea ce arată că UNPR va atinge obiectivul de 1 milion de membrii în scurt timp. Totodată cu această ocazie Marius Stan a fost desemnat președinte al organizației municipale UNPR Galați.

Suntem mai mulți și mai puternici, forța UNPR vine de aici din teritoriu, de la fiecare organizație, de la simpatizanții noștri. Avem în față o perioadă foarte grea, va trebui să demonstrăm românilor că suntem un partid  care va intra în competiția alegerilor cu obiective clare, cu soluții care vor influența viitorul României pe termen lung. Datoria tuturor membrilor este să facem din UNPR  un partid de 10% … totodată s-a consolidat brandul partidului – Siguranță și prosperitate pentru români” a declarat vicepremierul României, președintele partidului, domnul general Gabriel Oprea.
 
În cadrul aceleiași reuniuni, președintele partidului a rearfirmat că prin cele cinci teme majore asumate în Planul Politic Național: Renașterea națională, Funcționarea statului, Rolul României în lume, Funcționarea economiei, Noul stat social, UNPR vine în întâmpinarea așteptărilor legitime ale simpatizanților săi, dar și ale românilor în general. UNPR demonstrează în continuare unitate, stabilitate și consecvență, în relația cu partenerii săi  “Susținem coaliția, guvernul din care facem parte și pe președintele României, pe problemele ce țin de securitatea națională”.

Despre acest subiect am stat de vorbă cu deputatul Ioan Viorel Teodorescu copreședintele UNPR filiala Giurgiu, ocazie cu care ne-a spus :

„ Referitor la întâlnirea care a avut loc la Galați, pot să vă spun că face parte dintr-un program foarte bine elaborat și respectat de însăși președintele partidului nostru, domnul general Gabriel Oprea. Acțiune care de fapt continuă seria întâlnirilor la nivel național dintre liderii partidului nostru cu membrii și simpatizanții de partid. Scopul declarat al acestor întâlniri este acela de a realiza targetul propus, respectiv un milion de membrii cu carnet UNPR. Acest fapt nu face altceva decât să ne oblige cu ghilimelele de rigoare, ca și noi la nivelul municipiului și județului Giurgiu să ducem la îndeplinire obiectivul propus la nivel național. Alături de colegii mei și am să mă refer numai la două nume mari, cu notorietate politică, domnul senator Lucian Iliescu și domnul deputat Marin Anton, deja am depășit 90% din targetul propus, numai că noi ne dorim ca acest target să-l depășim cu cel puțin 50% și nu sunt cuvinte goale sau promisiuni fără acoperire. În curând alături de UNPR Giurgiu vor apărea nume sonore care au experiență politică, managerială în sectorul privat, dar și oameni de valoare care au activat sau care încă mai activează în zona administrației publice locale. Numele acestor personalități vi le vom dezvălui la timpul potrivit. 

Legat de declarația domnului președinte Gabriel Oprea, de nesusținere a moțiunii de cenzură depusă de PNL, vă pot spune că la nivelul central al partidului a avut loc o dezbatere pe această temă unde s-a hotărât în majoritate să nu susținem moțiunea din motive perfect obiective, cum ar fi realizarea tuturor promisiunilor pe care actualul guvern le-a făcut cu ocazia campaniilor electorale și nu cred că este cazul să le mai reamintim, deoarece toată lumea le cunoaște, creșterea economică înregistrată și lista poate continua. Cert este că actualul guvern își face foarte bine treaba, iar prezumția de nevinovăție încă funcționează. Așa că nu văd nici un motiv major care ne-ar putea determina să votăm moțiunea. Am spus-o de foarte multe ori și am s-o repet de fiecare dată când voi considera că este necesar, iar de această dată chiar este necesar, UNPR-ul este un factor de stabilitate politică între cele două palate, președenție și guvern. După cum reiese inclusiv din declarația domnului președinte  Gabriel Oprea susținem actuala coaliție de guvernare, dar și pe președintele României în probleme de securitate națională. Pentru UNPR interesul național primează ”. A concluzionat domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu copreședintele UNPR filiala Giurgiu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *