Penitenciarul Giurgiu alte concursuri dubioase

Penitenciarul Giurgiu alte concursuri dubioase

Cu totul întâmplător am găsit pe site-ul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor acest titlu. Curios din fire am citit conţinutul articolului care sincer m-a pus serios pe gânduri. Înainte însă de orice alte comentarii am să vă prezint textual  conţinutul articolului:

„De la penitenciarul Giurgiu aflăm că administratorul unora dintre afacerile liderului PSD-ist Bădălău s-ar fi angajat la puşcărie după un examen cu cântec. Doamna MFI picase iniţial cu brio, deşi teoretic este de cinci ani avocat, după care s-ar fi ocupat exact domnul Fulga s-o ajute cu câteva puncte la contestaţie. Doamna fostă Bădălău, actualmente Penitenciar, ar urma să fie juristul instituţiei. Doar că momentan are ceva probleme la ORNISS care, cunoscându-i calitatea de urmărită de DNA, ezită să-i dea aviz. „

Dacă rolul şi scopul unui politician, indiferent cine ar fi el, este acela  să ajungă parlamentar doar pentru a putea să-şi  angajeze protejaţii în funcţii chiar cu riscul fraudării unui examen, atunci  nu trebuie să ne mai mire de ce ţara noastră devine din ce în ce mai săracă. Aceşti aşa zişi politicieni care nu au nici în clin nici în mânecă cu politica sunt de fapt nişte hoţi ordinari puşi pe căpătuială.

 Despre politică se spune mai în glumă mai în serios că este cea mai mare curvă şi chiar cred acest lucru, mai ales în zilele pe care cu toţii le trăim acum, când a devenit  mai mult decât evident faptul că politica a devenit o curvă nimfomană, curtată doar de lichele, de javre ordinare cu titluri şi diplome cumpărate, pe care dacă faci greşeala să-i întrebi cine le-au fost colegi de grupă ţi-i transformi în cei mai mari duşmani.

Se mai spune că buturuga mică răstoarnă carul mare. În acest moment  singura noastră speranţă este ca puţinii politicieni în adevăratul sens al cuvântului să răstoarne această căruţă plină cu ipocriţi, să preia hăţurile din mâinile lor învăţate doar să fure şi în acest fel să salveze o întreagă naţiune.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *