“Paul Stănescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici”, a declarat deputatul Răzvan Cuc

“Paul Stănescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici”, a declarat deputatul Răzvan Cuc

După ce Vasile Dâncu, vocea cea mai titrată din partid a vorbit despre necesitatea reformării partidului pentru recâştigarea propriului electorat cu oameni noi, necompromişi, oameni tineri cu potential. care pe ultima sută de metri înainte de alegeri să facă tot posibilul să depăşească procentele estimate ca urmare a unor cercetări sociologice care clasează PSD-ul undeva la 20%,  a venit rândul şi fostului Ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc să-şi exprime nemulţumirea  în termeni fără menajamente faţă de actuala conducere interimară a partidului. Iată ce a declarat într-o recentă postare pe reţelele de socializare fostul ministru Răzvan Cuc:

 

”𝐃𝐚𝐜𝐚 𝐧𝐮 𝐚𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐚𝐥 𝐭𝐚𝐮, 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐢 𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞 î𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐫”

Când simți că pierzi controlul, ataci public fără să te uiți în jurul tău. Paul Stanescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici. Când un membru PSD își permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stanescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcții”.

Se spune că în politică scopul scuză mijloacele, însă ceea ce face actuala conducere interimară nu mai are niciun scop. Sau poate singurul scop este unul pe care îl știu doar ei și se pare ca o mare parte a partidului nu îl prea înțelege.

În urmă cu un an, Paul Stănescu susținea că ”trebuie să lăsăm tinerii în fruntea partidului”. Bineînțeles, atunci nu știa încă de planul de preluare-predare a partidului, iar acum folosește aceleași metehne vechi pentru a-și păstra funcția luată nedemocratic. Mă întreb cine sunt tinerii ăștia liberi care au preluat partidul? Paul Stănescu & Co?

Actuala conducere PSD trebuie să înțeleagă că oamenii s-au săturat de aceleași fețe, e momentul ca în PSD să vină oameni cu experiență politică și cu o viziune nouă. E nevoie de un congres corect, democratic, cu dezbateri reale și critici constructive.

Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *