Partidul PRO România filiala Giurgiu în plină campanie electorală se poartă cu manuşi cu adversarii politici

Partidul PRO România filiala Giurgiu în plină campanie electorală se poartă cu manuşi cu adversarii politici

În conferinţa de presă a partidului PRO România  filiala Giurgiu mă aşteptam ca Noruţ Stănişteanu, coordonatorul partidului, să atace direct şi fără menajamente PSD-ul care nu ratează nicio ocazie să-l atace pe liderul partidului la nivel naţional, Victor Ponta. După umila mea părere PSD-ul a cunoscut două perioade de vârf în politica nostră cu iz balcano pontic. Prima perioadă a fost cea în care liderul partidului a fost Adrian Năstase, iar cea de-a doua perioadă a fost aceea când partidul a fost condus de Victor Ponta.

Tocmai din acest considerent mă aşteptatm ca Noruţ Stănişteanu să puncteze diferenţele, care după cum bine ştim, din păcate pentru noi sunt mai mult decât suficiente, diferenţe clare dintre perioada în care lider al PSD şi premier al României a fost Victor Ponta şi spre ce se îndreaptă azi ţara noastră care pare că şi-a pierdut direcţia asemenea unui vapor fără cârmă ce pluteşte în derivă care se poate îndrepta din cauza curentului spre Est numai spre Europa nu.

Noruţ Stănişteanu şi colegul său de partid, coordonatorul municipal Marian Damian au lăsat poate pentru mai târziu lupta directă cu adversarii lor politici din considerente numai de ei ştiute, sau armele cu care vor ataca deocamdată sunt ţinute secrete ca în momentul în care le vor folosi loviturile lor să fie nimicitoare. Una dintre armele ţinute secrete, un secret bănuit de majoritatea oamenilor din oraş, este actualul primar PSD Nicolae Barbu care pe fondul tensiunilor existente între el şi senatorul Niculae Bădălău nu ar mira pe nimeni ca peste puţin timp să-l vedem vârful de lance al partidului PRO România şi candidatul  acestui partid pentru un nou mandat de primar. Timpul va demonstra dacă am sau nu dreptate.   

Legat de campania electorală, care de altfel a fost singurul subiect de presă atins, Noruţ Stănişteanu a spus:

“Facem eforturi pentru a obţine un rezultat cât mai bun la alegerile europarlamentare. Suntem o organizaţie mică, însa, din punct de vedere calitati suntem calificaţi. Deşi suntem la început de drum, pot să vă spun ca avem reprezentanţi în toate cele 245 de secţii de votare din judeţ. Până acum s-a reuşit constituirea a 21 de organizaţii în 21 de localitaţi, iar până pe 26 mai, numărul acestora va ajunge la 27.”

Marian Damian, coordonatorul municipal al partidului s-a referit strict la campania de strangeri de semnături:

“Acţiunea de strângere de semnături din municipiul Giurgiu s-a încheiat cu succes. Am alergat efectiv din casă în casă, iar aşteptările noastre au fost depaşite de bunavoinţa giurgiuvenilor.
Sigur că cele 5.000 de semnături sunt de susţinere, însa mi-ar plăcea să avem tot atâtea voturi, ceea ce nu este imposibil. În campania electorală vom lucra la turaţie maximă şi rezultatele nu vor întarzia să apară.” 

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *