O floare si doi prostovani …

O floare si doi prostovani …

A fost unul din subiectele prezentate de liderul PNL Giurgiu, Marin Anton referindu-se la conferinţa de presă de săptămâna trecută a PSD Giurgiu la care au participat Niculae Bădălău, Marian Mina şi Elena Dinu.

Floarea la care s-a referit  Marin Anton în figura de stil folosită este nimeni alta decât doamna deputat Elena Dinu pe care o laudă pentru modul exemplar în care a explicat şi prezentat codul administrativ, pe care-l consideră un lucru bine gândit şi elaborat de PSD, cu care este întru totul de acord. A mai spus despre  Elena Dinu că recunoaşte în personalitatea ei şi a felului cum a prezentat codul administrativ drept  şcoala PNL-ului,  a cărei absolventă a fost doamna deputat.

 Despre cei doi prostovani, cum i-a prezentat Marin Anton, referindu-se cu subiect şi predicat la naşul, senatorul Niculae Bădălău şi finul acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina a spus următoarele:

Despre Marian Mina a spus că acesta nu are alt subiect în conferinţele de presă decât marile realizări  legate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu ca şi cum datorită modernizării şi a  reparaţiilor din subsolul unităţii spitaliceşti  bucureştenii se înghesuie şi vor veni cu mic cu mare să se trateze la Giurgiu. Interesant de aflat, a mai spus Marin Anton, ar fi să ştim şi noi cine este firma care a făcut reparaţiile, cât au costat acestea şi câţi bani urmare şi a acestor lucrări au intrat în buzunarele naşului.  Mai vorbeşte domnul Mina, a  complectat Marin Anton, despre lucrările care se fac pe drumurile judeţene.  În viitorul apropiat vă propun să facem o conferinţă de presă mergând cu maşina pe drumurile judeţene să vedeţi şi dumneavoastră ( se adresează jurnaliştilor prezenţi ) în ce hal arată drumurile care au fost reabilitate anul trecut după prima zăpadă. Toate sunt pline de gropi.

Despre Niculae Bădălău  Marin Anton a spus că este un mare profitor al lucrărilor care se fac pe drumurile din judeţul Giurgiu, în sensul că doar balastierele lui, care funcţionează ilegal pe râul Argeş, sunt furnizoarele de balast pentru reparaţiile drumurilor judeţene şi comunale. O ultimă precizare legată de „prietenul” lui, Niculae Bădălău, a fost aceea în care  recunoaşte că şi datorită aportului adus de către acesta, alături de toţi ceilalţi parlamentari PSD, Giurgiu a beneficiat din partea Ministerului Dezvoltării de sume consistente de bani, dar … va veni şi momentul,  a spus Marin Anton, va veni şi momentul analizei în ceea ce priveşte modul cum s-au cheltuit aceşti bani.

Un alt subiect abordat Marin Anton a fost acela legat de suspendarea preşedintelui Iohannis, despre care a spus că nu sunt motive constituţionale care să ducă spre aşa ceva. Cu siguranţă PSD-ul nu va recurge la suspendare atâta timp cât însuşi preşedintele ALDE, domnul Tăriceanu nu este de acord cu suspendarea. A concluzionat preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *