Ministrul Economiei, Niculae Badalau promite …

Ministrul Economiei, Niculae Badalau promite …

Acum când scriu aceste rânduri Radu Tudor, moderatorul emisiunii Punctul de Întâlnire  difuzată pe postul TV Antena 3 îl are ca invitat pe Ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Sunt unul dintre cei mulţi care au fost sceptici în ceea ce priveşte numirea lui Bădălău  ca ministru. Nu ştiu cât de aranjată a fost emisiunea, dar sincer Bădălău s-a prezentat ca un ministru cu potenţial, care a reuşit performanţa ca într-un timp foarte scurt să se pună la punct cu problemele de interes naţional . Dacă va reuşi să pună în practică măcar 50% din temele prezentate în emisiune, Bădălău va rămâne în istoria recentă ca unul dintre cei mai buni ministri post decembrişti ai Economiei.

Faptul că a avut curajul să spună că dacă ar fi fost Ministru Economiei  în perioada în care s-au închis combinatele de îngrăşăminte chimice şi că  ar fi luat aceeaşi măsură pe care a luat-o ministrul de atunci, respectiv ar fi dat gaze naturale ieftine combinatelor cu orice risc ar fi implicat acest lucru, ştiindu-se faptul că s-au deschis dosare penale din această  cauză.  Motivând că ar fi făcut  acest lucru ca să se poată furniza îngrăşăminte chimice ieftine agricultorilor români, ceea ce  ar fi generat produse agricole ieftine pe piaţă românească, cel puţin din acest considerent, respect pentru Bădălău!

Lăsând deoparte toate relele făcute de Bădălău prin atitudinea lui duplicitară, după cum a relatat presa centrală,  în faţa prestaţiei pe care a avut-o în emisiune ca Ministru al Economiei nu pot spune decât: “ Jos pălăria “!  Vă promit în schimb dumneavostră, cititorilor mei, că voi urmări cu maximă atenţie activitatea lui Bădălău ca ministru, iar dacă voi observa derapaje îl voi taxa ca de fiecare dată când a luat-o pe arătură, aşa cum spun târgoveţii din Giurgiu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *