Ministrul Energiei si presedinte ALDE Giurgiu, Toma Petcu, prezent intr-o conferinta de presa in orasul natal

Ministrul Energiei si presedinte ALDE Giurgiu, Toma Petcu,  prezent intr-o conferinta de presa in orasul natal

Vineri, 8 decembrie a avut loc conferința de presă ALDE Giurgiu la care au participat președintele organizației giurgiuvene Toma Petcu, care după cum știm este și Ministru Energie, secondat de noua achiziție  Dan Burdulea de la Ulmi. În preambulul conferinței de presă Toma Petcu a dorit să exemplifice faptul că odată cu alegerea noului președinte de la organizația municipală Adrian Cândea, activitatea din cadrul acestei organizații a căpătat un tonus nou, printr-o implicare mai bună în relaționarea cu proprii membrii, precum și cu cetățenii orașului prin ultimile două acțiuni făcute de organizație. Despre acest subiect Toma Petcu a spus:

În ultima perioadă ALDE la nivelul organizației municipale începe să devină  din ce în ce mai activă. Mă bucură faptul că această schimbare de ștafetă la nivelul organizației municipale arată în continuare că ALDE este preocupat pentru o relaționare foarte bună atât cu proprii membri cât și cu cetățenii din afara partidului. M-aș referi în special la ultimile două acțiuni pe care președintele organizației municipale, Adi Cândea, împreună cu staff-ul de la municipiu le-a întreprins și doresc să-l felicit pentru acest lucru.”

În continuare Toma Petcu a vorbit despre noua achiziție, Dan Burdulea, pe care-l consideră un potențial câștigător la alegerile locale viitoare pentru fotoliului de primar din comuna Ulmi.

”Azi, elementul de noutate este reprezentat de faptul că un coleg și prieten de-al meu, domnul Dan Burdulea, după mai multe discuții  ce au avut loc între mine și dumnealui de-a lungul timpului, a hotărât într-un final să vină alături de ALDE, cu toate că luase  decizia să se retragă definitiv din activitatea politică, să-și vadă de propriul business și de familie. …  Personal îl cunosc pe Dan de peste 10 ani de zile, am fost unul dintre cei care l-am ridicat și am contribuit efectiv la ascensiunea lui politică, dar din păcate drumurile noastre s-au despărțit din motive mai mult subiective. … Prin venirea lui Dan sper că la nivelul organizației Ulmi, dar și la nivelul organizației județene ALDE să se întărească și de ce nu, la viitoarele alegeri locale Dan  să câștige primăria Ulmi. …

Spre finalul conferinței de presă Toma Petcu a vorbit cu mândrie despre creșterea semnificativă în sondaje a partidului din care face parte, dar și despre obligațiile ce la revin tuturor membrilor ALDE Giurgiu pentru a menține ștacheta ridicată cât mai sus:

”Ne reafirmăm dorința să devenim, nu numai Giurgiu, o a doua forță politică. După cum arată sondaje am crescut în preferințele electoratului ajungând la 13-14 % și tendința este în mod evident crescătoare. Acest lucru ne obligă și mai mult, deoarece  fiind una dintre cele mai bune organizații ALDE din țară, trebuie să ne implicăm, să muncim mult mai mult pentru a demonstra că rezultatul alegerilor pe care l-am obținut la Giurgiu în 2016 nu este rezultatul unui joc al întâmplării, ci este rezultatul unei munci titanice a unei echipe mici, dar puternice, formată din oameni foarte capabili alături de care am demonstrat că se poate. Ei bine, acum partidul s-a mărit, s-a întărit,  mai avem doar câteva organizații de construit în județ, iar rezultatul viitoarelor alegeri va trebui să fie pe măsura așteptărilor. Cu siguranță timpul va confirma acest lucru.”

Dan Burdulea a vorbit ca un politician, ceva de genul că odată venit în ALDE se va strădui, va munci ca nouă giurgiuvenilor să ne fie mai bine, ca să nu ne fie rău. De asemenea a spus că nu a venit în partid pentru ocuparea vreunei funcții nepolitice … Îi vom urmări activitatea politică și după o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp vom trage și primele concluzii legate de mai binele promis giurgiuvenilor.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *