Marin Anton si desfasuratorul telefonului personal …

Marin Anton si desfasuratorul telefonului personal …

Ultima conferinţă de presă a PNL-ului giurgiuvean înainte de vacanţă i-a avut protagonişti pe Marin Anton preşedintele organizaţiei judeţeane a PNL, Marian Măroiu preşedintele organizaţiei municipale şi Constantin Dumitru secretarul general al partidului.

Marin Anton a vorbit despre hotărârea luată în cadrul  Consiliul Naţional PNL, aceea de susţinerea a lui Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României la viitoarele alegeri. De asemenea a ţinut să precizeze faptul  că nu s-a luat în discuţie mult mediatizata modificare a statului partidului.

Despre revocarea prefectului de Giurgiu Nina Carmen Crişu a spus că şi PNL-ul a avut o contribuţie în această revocare prin diligenţele făcute direct către Ministerul de Interne, diligenţe prin care i-a adus la cunoştinţă ministrului aspecte legate de abaterile comise în repetate rânduri de către prefectul de Giurgiu de la litera şi spiritul legii.

Tot cu această ocazie Marin Anton a prezentat şi o problemă personală legată de declaraţia unui primar care a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă a PSD-ului local,  urmare a presiunilor la care a fost supus de către preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu Marian Mina, a ţinut să sublinieze liderul PNL, că acesta nu a mai avut nici o conversaţie telefonică cu Marin Anton de o foarte lungă perioadă de timp. Ca să demonstreze principiul contrariilor, că primarul nu a spus adevărul, i-a prezentat jurnalistului de la Opinia Giurgiuveană desfăşurătorul convorbirilor telefonice din care ar rezulta ( nu pot afirma că rezultă întrucât nu am văzut desfăşurătorul ) că cei doi, primarul şi Marin Anton au vorbit la telefon de foarte multe ori.

Marian Măroiu a vorbit despre faptul că agenda PSD nu are nici o legătură cu agenda cetăţeanului, preocuparea PSD-ului local în această perioadă rezumându-se doar la lupta internă legată de cine va fi noul prefect.   

Constantin Dumitru a readus în atenţia publicului gafa monumentală făcută de către primarul comunei Ulmi, Petre Nicolae, despre care spune că în naivitatea lui, sau probabil din obişnuinţă, acesta a dat mită unor reporteri. Tot despre primarul de la Ulmi Constantin Dumitru  a mai spus că este analfabet. Ca şi argument în favoarea afirmaţiei sale secretarul general  PNL povesteşte despre primar că la un moment dat a fost cercetat de parchet. Ca să ascundă faptul că este analfabet şi nu ştie să scrie şi-a băgat mâna stângă în ghips.  Primarul fiind stângaci. Posibil Constantin Dumitru a făcut această glumă, sau poate nu, din dorinţa de a da un plus de sare şi piper gafei impardonabile făcute de primarul de la Ulmi .

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *