Marin Anton presedintele PNL Giurgiu spune despre Marian Mina presedintele CJ Giurgiu ca este un prostovan abuziv

Marin Anton presedintele PNL Giurgiu spune despre Marian Mina presedintele CJ Giurgiu ca este un prostovan abuziv

Marin Anton, preşedintele organizaţiei PNL Giurgiu în debutul conferinţei de presă  de vineri, 18 iulie a vorbit despre Biroul Politic Naţional  PNL ce va avea loc în data de 4 august, la care va participa o delegaţie compusă din 9 membri de drept, cărora li se vor mai alătura încă 10 membri de partid ce vor fi stabiliţi în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean.

Despre modul cum vor decurge „ostilităţile” cu ocazia Biroului Politic Naţional Marin Anton a spus că discuţiile vor fi aprinse, aşa cum este normal într-un partid liberal în care libertatea cuvântului există cu adevărat, dar în final vor ajunge la un punct de vedere comun care va duce cu siguranţă la un plus valoare în sondajele care acum creditează PNL-ul la 29%.  Precizând că: „ A sosit momentul ca PNL să preia frâiele printr-un program economic viabil şi nu de genul programului PSD prin care au promis că va curge numai lapte şi miere, dar realitatea contrazice aceste promisiuni. „

Despre incidentul pe care Marin Anton l-a numit „incidentul din 13, vinerea negră” al cărui protagonist a fost împotriva voinţei sale a spus despre Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu că acesta nu este doar un analfabet funcţional prostovan ci este şi un prostovan care face abuz de funcţie.

Marin Anton a ţinut să sublinieze că oamenii de la control trafic sunt în subordinea Consiliului Judeţean şi s-au comportat ca nişte hoţi la drumul mare. Cu toate acestea nu este supărat pe lucrătorii de la Control Trafic, ci pe şeful lor, al tuturor, Marian Mina, care din informaţiile pe care le deţine Marin Anton  din interiorul Consiliului Judeţean, a reieşit clar că cel care a dat dispoziţia cu adresă este Marian Mina.

Ca să se justifice de ce a spus despre Marian Mina că este un prostovan a ţinut să explice faptul că  acesta i-a pus într-o situaţie jenantă pe lucrătorii de la Control Trafic Judeţean punându-i să execute o dispoziţie care încalcă în mod clar şi evident un Ordin de Ministru, ordin în cuprinsul căruia, a mai spus Marin Anton, scrie negru pe alb că în perioada campaniei agricole camioanele care transportă cereale de la locul de recoltare spre o bază de recepţie sau magazii  nu necesită bon de cântar. De aici şi ideea constatată  de-a lungul timpului de către Marin Anton că Mina este un prostovan analfabet funcţional care citeşte, dar nu înţelege ce citeşte.

Pentru a ne edifica dacă Marin Anton are dreptate … referitor la Ordinul de Ministru al Agriculturii l-am contactat pe unul dintre liderii de sindicat din agricultură care ne-a spus următorul lucru : „ Există un Ordin de Ministru semnat de către Ministrul Agriculturii şi Ministrul Transporturilor prin care se permite autovehiculelor care transportă cereale în perioada de campanie agricolă să depăşească masa maximă autorizată de 25 To net până la primul cântar, dar distanţa de la locul de recoltare şi până la primul cântar să nu depăşească 30 Km. De asemenea există obligativitatea proprietarului recoltei ca autovehiculul încărcat cu cereale şi necântărit care se deplasează spre locul de cântărire şi depozitare să deţină un aviz de însoţire a mărfii în care să fie trecută cantitatea estimativă şi locul de destinaţie”  

Ar fi bine de ştiut chiar şi de către domnul Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu că necunoaşterea legii nu te exonerează de vină.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *