Marian Ţaga, un primar ambiţios care vrea să transforme din punct de vedere urbanistic comuna Vedea

Marian Ţaga, un primar ambiţios care vrea să transforme din punct de vedere urbanistic comuna Vedea

Primarul comunei Vedea din judeţul Giurgiu, Marian Ţaga cunoştea în mare parte problemele cu care s-a confruntat localitatea în vremea fostei administraţii PSD, care fie din necunoaştere sau cine ştie din ce interese în timp ce alte comune din judeţ s-au dezvoltat din punct de vedere edilitar gospodăresc, comuna Vedea făcea paşi de melc în această direcţie, iar lucrările începute erau de foarte proastă calitate.

Un exemplu elocvent în acest sens este canalizarea din comună, o lucrare gândită şi începută prost,  lăsată în paragină de fostul primar.

Primarul Marian Ţaga ştie că pentru o comunitate, aşa cum sunt locuitorii comunei Vedea, pentru a trăi în condiţii civilizate canalizarea este un prim pas extrem de important pentru realizarea acestui deziderat.

Astfel, primarul comunei după mai multe consultării cu specialişti din domeniu a identificat soluţiile tehnice care pot face canalizarea să devină funcţională, montând în acest sens modulul de comandă al staţiei de epurare.

Într-o altă ediţie vom vorbi despre ambiţia şi viziunea primarului Marian Ţaga de transformare din punct de vedere urbanistic  al comunei Vedea.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *