Marian Mina, presedintele CJ Giurgiu a primit … cartonas rosu de la primari

Marian Mina, presedintele CJ Giurgiu a primit … cartonas rosu de la primari

Azi, 4 august a avut loc o şedinţă în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu ( AJF ), şedinţă cu ocazia căreia a fost ales preşedintele asociaţiei. La start s-au înscris:  Viorel Leşeanu, Puiu Adonis şi Florentin Barbu. Membrii cu drept de vot ai AJF Giurgiu,  prin majoritatea voturilor cu adevărat liber exprimate, au ales tinereţea, exuberanţa şi implicarea de care a dat dovadă pe parcursul mai multor ani petrecuţi în acest fenomen sportiv atât de îndrăgit numit fotbal,  pe Florentin Barbu care a obţinut 44 de voturi urmat de Puiu Adonis cu 8 voturi şi Viorel Leşeanu,  cel care a păstorit o lungă perioadă de timp asociaţia de fotbal judeţeană, dar care de această dată a obţinut doar 6 voturi. Sunt convins de faptul că Florentin Barbu se va folosi în continuare de experienţa profesorului Viorel Leşeanu.

Şi cum nu există alegeri, mai ales în fotbal, fără un pic de cancan, de ce am fi noi giurgiuvenii mai cu moţ. Conform unei informaţii pe surse, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina a dorit să-şi verifice influenţa pe care o mai are asupra primarilor după revocarea prefectului Nina Carmen Crişu. Rezultatul testului a fost unul devastator,  suportând un adevărat şoc. Sursa noastră ne-a informat că preferatul lui Marian Mina dintre cei trei candidaţi era Puiu Adonis. Ca să-l poată promova şef la AJF Giurgiu avea nevoie de susţinerea totală şi necondiţionată a primarilor, cerându-le telefonic primarilor ca preşedinţii cluburilor de fotbal să-l voteze pe Puiu Adonis.

Tot de la sursa noastră am aflat că un primar mai şugubăţ mai în glumă mai în serios  l-a întrebat pe Marian Mina: „ Şi nouă ce ne iese la facerea asta domnule preşedinte?„  La care Mina i-ar fi răspuns: „ Ca să nu se mai câştige meciurile pe o găleată de vin! „  O şti domnul preşedinte Mina ceva legat de găleata de vin, informat fiind probabil de Mario, primarul fotbalist de la Singureni.

Ca şi concluzie, faptul că preferatul lui Mina la şefia AJF a obţinut doar 8 voturi  creditează ideea că Marian Mina a pierdut total controlul asupra primarilor. Este foarte greu să joci în prima ligă când tu esti pregătit să joci  fotbal doar în curtea şcolii. Tocmai din acest considerent Marian Mina, singur cu portarul, dar fără minge, a dat cu stângul în dreptul şi cu amândouă  picioarele în pământ.

I.C.MANDU                                                                 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *