Marian Mina a rămas la fel …

Marian Mina a rămas la fel …

Bugetul este principala temă de dezbatere în comisiile reunite ale Parlametului. Parlamentarii PSD s-au întrecut pe sine cu depunerea de amendamente la toate comisiile. Scopul depunerii acestor amendamente este unul pur şi simplu demagogic. În încercarea lor disperată de a arăta că încă mai există ca partid îi determină pe mulţi dintre ei să producă gafe impardonabile. Pentru ei chiar nu contează că depun amendamente care nu au absolut nicio legătură cu comisile în care sunt prezentate, important pentru ei este ca lumea să vadă că ei depun. Ce şi unde, chiar nu are importanţă.

Un exemplu elocvent în acest sens este dat de parlamentarii PSD din Giurgiu. Vârf de lance al neştiinţei este nimeni altul decât Marian Mina, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, care în timpul celor patru ani de mandat în absolut nicio şedinţă de consiliu nu a fost capabil să susţină din punct de vedere legal sau tehnic vreun proiect de hotărâre, el citind doar titlurile proiectelor cuprinse în ordinea de zi, detaliile vis-à-vis de proiecte fiind totdeauna susţinute de directorii din CJ.

Neştiinţa este  motivul principal pentru care vicepreşedintele Comisiei de Transport şi Infrastructură al Camerei Deputaţilor, Marian Mina nu s-a prezentat să îşi susţină amendamentele depuse la comisiile reunite în vederea  dezbaterilor.

Dacă amendamentele depuse de  Marian Mina şi Elena Dinu, la Cazanciuc săracu nu am pretenţii, el nefiind giurgiuvean, Giurgiu oferindu-i doar posibilitatea să mânânce şi gura lui o bucăţică de pâine albă, şi ar fi prezentat nişte proiecte sustenabile, posibil să nu fi scris articolul.  Dar să vii tu care ai mai fost în afară de casier cantaragiu în vamă,  director la DRDP Bucureşti şi preşedinte de CJ şi să ceri bani de la Ministerul Transporturilor pentru reabilitare de drumuri comunale şi reabilitare, extindere şi dotare corp nou Spital de Urgenţă Giurgiu la Comisia de Transporturi şi Infrastructură chiar este de râsul curcilor. Este ştiut de toată lumea că reabilitarea drumurilor comunale ţine de apanajul UAT-urilor, cu sprijinul financiar venit din partea  CJ-urilor, sau prin PNDL-uri, iar în ceea ce priveşte reabilitarea sau construirea de alte spitale aparţine de cu totul alt resort, în niciun caz de transporturi.

Cred că Niculae Bădălău este roşu precum un rac de ruşine că a putut promova în politică astfel de specimene. De nea Nae !!! Dacă-l ascultai pe Răzvan  altfel ar fi stat lucrurile în PSD Giurgiu.

Anexa 3/26/28Se propune alocarea sumei de 131000 mii lei  credite de angajament pentru reabilitare, extindere și dotare corp nou Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, județul Giurgiu   Dep. Marian Mina – PSD Dep. Cristina Elena Dinu – PSD Sen. Robert Cazanciuc – PSD Grup Parlamentar PSD
Anexa 03/24/23Se propune alocarea de credite 100 mii lei bugetare pentru reamenajare drum comunal DC 99 în județul Giurgiu   Dep. Marian Mina – PSD Dep. Cristina Elena Dinu – PSD Sen. Robert Cazanciuc – PSD Grup Parlamentar PSD
Anexa 03/24/23Se propune alocarea de credite bugetare 301 mii lei pentru modernizare drumuri comunale și stradale în satele Budeni, Vlad Țepeș, Grădiștea și Falastoaca, comuna Comana, județul Giurgiu   Dep. Marian Mina – PSD Dep. Cristina Elena Dinu – PSD Sen. Robert Cazanciuc – PSD Grup Parlamentar PSD

I.C.MANDU   

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *