Maine membrii PNL-ului giurgiuvean isi vor alege liderii

Maine membrii PNL-ului giurgiuvean isi vor alege liderii

Cu doar o zi înainte de Sfântul Gheorghe, patronul oraşului nostru, membrii organizaţiei municipale a PNL-ului giurgiuvean îşi vor alege liderii. Pentru funcţia de preşedinte am să vi-i prezint în rândurile ce urmează,  într-o ordine aleatorie pe cei care-şi doresc să devină liderii partidului. Aceştia sunt:  Dana Danciu, Marian Măroiu şi Cosmin Marciu.

Pentru funcţia de prim vicepreşedinte vor fi următoarele candidaturi : Dobrin Nicolae, Matei Mihai, Velicu Florin, Anghelescu Adrian, Emil Epure şi nu în ultimul rând Ţigănilă George.

După dispute aprige, lovituri date sub centură, strângeri de mâini „cordiale” în care fiecare şi-ar fi dorit ca mâna  să i se transforme într-o menghină, acest război fraticid a ajuns la sfârşit. Mâine, 22 aprilie vom şti cine sunt cei care vor fi responsabili cu redresarea PNL-ului sau îngroparea lui definitivă şi irevocabilă. Personal îmi doresc ca PNL-ul să-şi revină din această cădere liberă, asemănătoare cu saltul unui paraşutist căruia nu i se mai deschide paraşuta, pentru că PNL-ul trebuie să rămână un partid de dreapta puternic, care să facă opoziţie celorlalte partide atunci când lucrurile la nivel politic o iau razna, când cei care deţin puterea uită de cei care i-au propulsat în vârful scenei politice, care odată ajunşi acolo se consideră ajunşi pe vârful muntelui Olimp şi încep să  creadă despre ei că sunt atotputernici aspirând spre nemurire, uitând că de fapt poziţiile pe care le ocupă sunt efemere. Tocmai de aceea cred că PNL-ul trebuie să redevină ceea ce a fost până nu demult.

Închei cu speranţa că tot ce a fost rău şi urât până acum în PNL va dispărea. Mă bazez când spun acest lucru pe maturitatea politică a liderilor sperând că aceştia vor reuşi să şteargă cu buretele toate discuţiile neprincipiale, că în final îşi vor da mâna şi începând cu a doua zi de după alegeri plecând de la simpli  membrii fără funcţii şi până la preşediţi, împreună vor reforma, vor reclădi PNL-ul aducându-l cel puţin acolo unde a fost lăsat de fostul preşedinte Lucian Iliescu. Cronica Giurgiuveană le doreşte succes tuturor candidaţilor şi fie ca cei mai buni să câştige.

I.C. MANDU       

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *