Lui Niculae Bădălău i se par strugurii acri …

Lui Niculae Bădălău i se par strugurii acri …

Miercuri, 9 septembrie, în comuna Bucşani, la restaurantul Lebăda Neagră a avut loc o întâlnire a PSD-ului la care au participat liderii locali Niculae Bădălău, Marian Mina, primarii în funcţii şi candidaţii pentru primăriile din judeţ, invitaţi de onoare fiind:

 Vasile Dîncu duşman declarat al lui Marcel Ciolacu  despre care ştim că face parte din grupul celor din Ardeal care doresc o reformare a PSD-ului fără actuala conducere.

Paul Stănescu valetul de serviciu, trădător al tuturor celor care s-au succedat la conducerea PSD.  A fost omul de casă al lui Liviu Dragnea pe care ulterior l-a trădat în favoarea Vioricăi Dăncilă. Pe Dăncila a trădat-o în favoarea lui Marcel Ciolacu pe care cu certitudine îl va trăda dacă Vasile Dîncu sau, de ce nu, Victor Ponta  va prelua conducerea PSD. 

Marcel Ciolacu un neica nimeni care s-a trezit ditamai preşedintele de partid fără să exceleze în nimic. Pălăria ce se poartă pentru o astfel de funcţie este mult prea mare pentru căpuşorul lui Marcel motiv pentru care zilele lui la conducerea PSD, ştie şi el, îi sunt numărate.

 Sorin Grindeanu fost prim ministru, eminenţa cenuşie a “minunatei” Ordonanţe de Urgenţă 13 prin care se dorea scăparea de la puşcărie a greilor din PSD. Ulterior, pentru nereuşita lui, Liviu Dragnea l-a dat jos din fruntea ministerului printr-o moţiune de cenzură. Cu toate că era demis s-a încuiat   în WC-ul guvernului angajându-l pe Victor Ponta paznic la uşa WC-ului. Chiar şi aşa a trebuit să părăsească guvernul.

Aceştia sunt invitaţii de onoare ai PSD-ului giurgiuvean alături de care Niculae Bădălău doreşte să lase impresia unui partid unitar. În realitate, un trădător înconjurat de alţi trădători, aşa cum i-a prezentat presa de-a lungul timpului. Cât de naivă poate să fie populaţia unui judeţ ca să voteze astfel de specimene, aşa zise politice, care au reuşit performanţa să ducă judeţul Giurgiu pe primul loc în topul celor mai sărace judeţe din ţară, cu cele mai proaste rezultate la examenele de bacalaureat, un spital judeţean în care şobolanii şi gândacii se întâlnesc la tot pasul, un spital în care intri sănătos şi ieşi bolnav. Acestea sunt performanţele reale ale lui Bădălău şi ale finului său Mina.

Tot cu acest prilej Bădălău a lansat o bombă artizanală, că el nu îşi mai doreşte funcţia de la Curtea de Conturi şi se sacrifică pe altarul politicii judeţene, pentru că vezi Doamne, fără el PSD-ul nu mai există în Giurgiu. Chestia asta seamănă mai degrabă cu povestea vulpii care nu reuşea să ajungă la struguri şi întrebată fiind de ce nu mănâncă struguri, ca să nu cadă de proastă, a spus că strugurii sunt acri.

Nu cu mult timp în urmă deputatul PNL Toma Petcu într-o declaraţie publică a spus că Niculae Bădălău are toate şansele să nu ajungă la Curtea de Conturi deoarece nu va obţine ORNISS-ul.  Posibil acesta să fie motivul real pentru care lui Niculae Bădălău i se par strugurii acri …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *