Limuzina de cel putin 60.000 de euro cu care se plimba Mitropolitul Ardealului

Limuzina de cel putin 60.000 de euro cu care se plimba Mitropolitul Ardealului

Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a venit la inaugurarea unui centru de cercetare cu noua lui maşină care costă cel puţin 60.000 de euro, informează site Adevărul.ro. Deşi ”meseria” pe care o are l-ar impinge mai degrabă la cumpătare şi smerenie, Înaltul prelat al BOR, lasă aceste aspecte pe locul doi şi se plimbă cu limuzina.

Pozele în care a fost surprins lângă noua sa maşină au fost făcute vineri, atunci când Mitropolitul Ardealului a fost prezent la inaugurarea unui centru de cercetare la Spitalul Judeţean Sibiu. După slujba de sfinţere s-a îndreptat spre Mercedesul E350 4matic care îl aştepta afară.

Modelul Mercedes E350 4matic este echipat cu un motor V6 de 3,5 litri şi are 258 de cai-putere. Atinge 100km/oră în 6,6 secunde şi are o viteză maximă de 250 de km/oră. Limuzina de 1,8 tone are tracţiune intregrală, iar versiunea de top poate atinge 77.000 de euro. Versiunea AMG poate atinge şi 124.000 de euro

Oamenii prezenţi la eveniment au fost şocaţi să afle că este vorba de maşina unui slujitor al Domnului, la prima vedere, aceştia crezând că Primul Ministru este şi el prezent la inaugurare.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *