La conferinţa de presă de săptămâna trecută a PNL Giurgiu au participat liderul partidului Marin Anton, consilierul judeţean Nicuşor Iacob şi consilierul local din comuna Prundu Cristică Preoteasa.

Primul vorbitor a fost Cristică Preoteasa care a încercat să prezinte o serie de probleme cu care se confruntă ca şi consilier local. Cert este că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Altfel spus una s-a pregătit acasă să prezinte opiniei publice şi alta a ieşit. Sărea de la o temă la alta precum puricele din poveste lăsând impresia că face acest lucru intenţionat ca nimeni să nu mai înţeleagă nimic . Cu toate acestea, după ascultare şi reascultare la reportofon cu chiu cu vai am reuşit să aflu că de fapt Cristică încerca să spună că între actuala prefectă şi predecesoarea ei nu există nicio diferenţă, că şi aceasta este preaplecata slugă a lui Bădălău.

Celălalt vorbitor, consilierul judeţean Nicuşor Iacob a ţinut să le reamintească giurgiuvenilor  că preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu într-o şedinţă  a spus despre el că pe lângă faptul că este urât mai este şi prost. Subliniind totuşi faptul că în ultima şedinţă a consiliului judeţean preşedintele Marian Mina şi-a cerut scuze.

Ultimul înscris la cuvânt, dar nu cel din urmă a fost liderul partidului Marin Anton care a reiterat ideea că Niculae Bădălău, Marian Mina şi Nina Crişu sunt analfabeţi funcţionali, iar expertiza managerială a preşedintelui consiliului judeţean Marian Mina există dar lipseşte cu desăvârşire. În finalul conferinţei a spus că rămâne consecvent ideii de candidat unic în sondajul de opinie din primăvara anului viitor în persoana lui Marian Măroiu pe care-l consideră singurul candidat eligibil din partea PNL cu şanse reale de a ocupa fotoliul de primar. Singurul  de care are o oarecare teamă, a mai spus Marin Anton, este actualul primar în condiţiile în care acesta ar mai candida pentru al treilea mandat.

I.C.MANDU                                                                                      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *