Liderul PNL Giurgiu Marin Anton nu intelege de ce mai ies in strada sindicatele …

Liderul PNL Giurgiu Marin Anton nu intelege de ce mai ies in strada sindicatele …

Conferinţa de presă a liderului PNL Giurgiu Marin Anton o putem încadra în normalul activităţii unui partid de opoziţie care reclamă fapte şi acţiuni prin care PSD-ul, după părerea liderului PNL,  aduce grave prejudicii legale şi materiale populaţiei acestei ţări.  

Un prim subiect atins de Marin Anton a fost acela legat de modificările pe care PSD-ul le-a adus codului penal, precum  şi  codurilor de procedură penală, despre care a spus că PNL-ul le va ataca la Curtea Constituţională deoarece parte din aceste modificări contravin legislaţiei practicate în Europa ai cărei parteneri suntem.  

Un al doilea subiect atins a făcut referire la criza materială, altfel spus nivelul de trai foarte scăzut comparativ cu alte ţări europene cu care se confruntă cetăţenii acestei ţări. Despre acest lucru Marin Anton a spus că nu înţelege cum este posibil ca urmare a tuturor măsurilor pe care PSD-ul le aclamă, cum că s-au mărit salariile şi a crescut punctul de pensie, românii trăiesct tot mai prost, preţurile luând-o razna crescând în trei zile cât în alte ţări în trei ani, iar sindicatele de „atâta bine” aproape în fiecare zi fac manifestaţii de stradă. Despre PNL a spus că are soluţii să scoată ţara din criză, dar nu prin miciună cum a procedat PSD-ul când a câştigat alegerile parlamentare.

La şi altele, la întrebarea unui jurnalist referitoare la cum comentează afirmaţiile lui Ionel Dinu pe care le-a făcut într-o conferinţa de presă care a avut loc cu câteva zile înainte, Marin Anton a lăsat să se înţeleagă că Ionel Dinu este un nonconformist, un rebel căruia îi este foarte greu să se adapteze unor reguli, dar asta neînsemnând că Ionel Dinu nu este un foarte bun membru de partid. Printre altele a lăsat să se înţeleagă şi faptul că Ionel Dinu absolut totdeauna, indiferent de funcţia pe care o ocupă sau cum se numeşte membrul de partid al PSD, atunci când va greşi îl va taxa,  spunându-şi punctul de vedere public pentru ca oamenii să ştie de cine sunt conduşi.

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *