În urmă cu 6 ani, mai exact în data de 10 decembrie 2012, Florian Nicolae, secondat de Petrică Slăvescu, a reuşit să pună în practică un proiect ambiţios. Proiectul s-a concretizat într-o televiziune locală liberă, nesubjugată politic, a cărui singur scop a fost, şi pot spune fără falsă modestie, este în continuare o sursă de informare corectă  a cetăţenilor din Giurgiu.

După anul 2016  nişte “prieteni” plini de “bune intenţii” au făcut tot ceea ce a depins de ei ca acest post să dispară din viaţa publică, numai că,  spre neşansa lor Giurgiu TV continuă să emită, să fie alături de oameni  şi să le pună la dispoziţie informaţii netrunchiate chiar dacă acestea uneori deranjează anumite personalităţi politice.

În acest moment prinde contur un alt proiect mult mai amplu care va apărea în mod sigur  într-o perioadă  scurtă  de timp.  Postul de televiziune locală Giurgiu Tv , în pofida tuturor piedicilor puse, se va revigora, va renaşte precum pasărea phoenix cu sprijinul nemijlocit al lui Florian Nicolae şi a unor oameni bine intenţionaţi care doresc pentru cetăţenii judeţului Giurgiu şi nu numai, să beneficieze în continuare de informaţie, atât de necesară în contextul politic actual . În afară de buletinele de ştiri  vor reapărea în grila de programe emisiunile de divertisment şi emisiunile educativ culturale.  

La mulţi ani Tv Giurgiu ! La mulţi ani tuturor salariaţilor şi colaboratorilor acestui post de televiziune ! La mulţi ani dumneavoastră, giurgiuvenilor care ne-aţi dat puterea să trecem cu bine peste momentele de cumpănă !

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *