La multi ani parlamentarului Razvan Cuc !

La multi ani parlamentarului Razvan Cuc !

Parlamentarul Răzvan Cuc  face parte din tânăra generaţie a politicienilor giurgiuveni. Răzvan este unul dintre puţinii politicieni care a făcut tot ce a depins de el să pună în practică promisiunile făcute în campania electorală. Din păcate mandatul său de Ministru al Transporturilor a fost unul foarte scurt. Cu toate acestea a fost singurul ministru în mandatul căruia au fost finalizaţi 18 Km de autostradă, a fost finalizat proiectul şoselei de centură a municipiului Giurgiu şi a fost început proiectul de refacere a podului de la Grădiştea. A fost singurul ministru care a avut curajul să întocmească lista neagră a constructorilor care nu respectă termenele de execuţie a lucrărilor.

Ca  parlamentar continua să practice politica bunului simţ, cu toate piedicile care i s-au pus. Din poziţia de deputat ţine legătura permanent cu primarii din judeţ indiferent de culoarea lor politică şi în limitele legii îi ajută să depăşească problemele cu care localităţile pe care aceştia le păstoresc se confruntă.

Azi, în ceas aniversar, Cronica Giurgiuveană îi urează deputatului Răzvan Cuc împlinirea tuturor dorinţelor, mulţi ani fericiţi alături de familie! Să te bucuri de fiecare moment al copilăriei fiului tău Matei ! La mulţi ani cu sănătate şi să rămâi mereu acelaşi OM !

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *