La Giurgiu formatiunea politica Miscarea Populara incepe sa prinda contur

La Giurgiu formatiunea politica Miscarea Populara incepe sa prinda contur

Joi 29 octombrie, la Ateneul Ioan Bălănescu din Giurgiu a avut loc conferința de presă a formațiunii politice Mișcarea Populară, al cărei lider este domnul Traian Băsescu. Cu această ocazie, Ionel Dinu președintele acestei formațiuni politice la nivelul județului Giurgiu a prezentat doi noi membrii de partid, în persoana lui Dănuț Liga coordonator al partidului la nivel național, care printre alte atribuțiuni răspunde și de județul Giurgiu și Viorel Pătrana președinte executiv al organizației județene Giurgiu.

Dănuț Liga a declarat că motivul care l-a determinat să revină în politică după o perioadă de aproape trei ani de pauză a fost generat de faptul că actuala coaliție de guvernare nu răspunde nevoilor acestei țări, iar opoziția doar se preface că există. În realitate asistăm doar la un fel de joc duplicitar din partea puterii și opoziției, al căror unic scop este bunăstarea personală. În ceea ce privește viitorul partidului este convins că partidul are șanse reale pentru obținerea președenției consiliului județean, având de asemenea șanse reale chiar la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu. A mai precizat că formațiunea politică Mișcarea Populară va avea în urma alegerilor parlamentare din toamna anului 2016, minim doi parlamentari.

Viorel Pătrana a spus că nu a mai fost implicat politic până acum, că se simte onorat de poziția de președinte executiv al partidului la Giurgiu. Printre altele a precizat că încă din anul 2004, în calitatea sa de activist civic a fost un susținător permanent al omului politic Traian Băsescu și al proiectului politic Traian Băsescu. Crede că formațiunea politică Mișcarea Populară este singura alternativă viabilă pentru redresarea economică a acestei țări.

Ionel Dinu este convins că președintele Traian Băsescu are capacitatea să creeze, cu toate că timpul rămas până la alegeri este extrem de scurt, a treia forță politică din România. Legat de activitatea politică la nivel județean, Ionel Dinu și-a exprimat dezacordul față de ce se întâmplă cu cele trei ADI-uri, condamnând public activitatea consiliului județean, care ia decizii împotriva locuitorilor din județul Giurgiu prin forțarea domnului Beianu să-și dea demisia. Ca și explicație, legat tot de acest subiect, Ionel Dinu a mai spus că nu este de acord cu demisia domnului Beianu din cele trei ADI-uri ,menționând că „în eventualitatea în care pleacă se alege praful, deoarece domnul Beianu este singurul care știe ce este acolo și ar fi bine să le ducă la bun sfârșit”.

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *