La Bucşani PSD-ul vrea să cumpere conştiinţele oamenilor

La Bucşani PSD-ul vrea să cumpere conştiinţele oamenilor

Comuna Bucşani pare a sta pe un butoi de pulbere gata să explodeze. Pe surse am aflat că PSD-ul şi clanul Toma încearcă să cumpere voturile, sau mai bine zis conştiinţele oamenilor cu diferite foloase materiale. Acest lucru nu constituie o noutate pentru locuitorii comunei deoarece astfel de mite electorale PSD-ul le repetă din patru în patru ani, iar după ce îşi văd sacii în căruţă nu-i mai interesează  de promisiunile făcute oamenilor sărmani.

Numai că acum, din informaţiile noastre, bucşenenii nu îşi mai doresc să aibă la conducerea comunei aceeaşi oameni care au căpuşat primăria şi prin aceasta buzunarele  cetăţenilor de mai bine de 26 de ani. Mai în glumă, mai în serios un cetăţean din Bucşani mi-a spus:  “… lasă să ne dea, că noi primim, dar de votat votăm cu cine trebuie …”

Lăsând gluma de o parte considerăm că autorităţile statului trebuie să îşi exercite atribuţiunile, să verifice şi să acţioneze conform legii împotriva tuturor celor care cred că pot câştiga alegerile oferind mită electorală.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *