Jandarmii vor fi la datorie în perioada minivacantei de 1 Mai

Jandarmii vor fi la datorie în perioada minivacantei de 1 Mai

Peste 100 de jandarmi vor fi angrenaţi în misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul activităților recreative care vor avea loc în județul Giurgiu,  cu ocazia minivacanței de 1 Mai.

Astfel, în perioada 01-03 mai a.c. jandarmii vor intensifica misiunile de patrulare pe raza judeţului şi municipiului și vor veghea la ordinea şi liniştea publică a cetăţenilor care aleg să petreacă ziua de 1 Mai într-un cadru natural, în zona pădurilor Bălănoaia și Comana.

Totodată, sâmbătă, 02 mai, începând cu ora 13.00 jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul primei etape a competiției “Motocross Cup” care se desfășoară pe circuitul din localitatea Prundu.

Participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă, Jandarmeria Giurgiu le reaminteşte să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

            În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” și Direcției Poliției Locale.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *