Institutia Prefecturii Giurgiu se afla sub asediul Corpului de Control al Ministrului de Interne

Institutia Prefecturii Giurgiu se afla sub asediul Corpului de Control al Ministrului de Interne

Instituţia Prefecturii din Giurgiu  se află încă de luni, 12 martie sub asediul Corpului de Control al Ministrului de Interne. În mod cert nu se pune problema unei vizite de curtoazie.

Posibil ca doamna Ministru de Interne Carmen Dan să fi dat curs articolelor apărute în presă sau adreselor făcute de Marin Anton, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Giurgiu  în atenţia ministrului de interne prin care i-a adus la cunoştinţă ministrului ceea ce el consideră că ar putea constitui încălcări flagrante ale legii.

Cărcotaşii vorbesc deja despre eliberarea urgentă din funcţie a doamnei prefect Nina Carmen Crişu ca prim semnal adresat primarilor din judeţ prin care aceştia să înţeleagă că Niculae Bădălău nu mai deţine pârghiile de control necesare ca să mai poată  exercita presiuni asupra lor.

Din informaţiile noastre controlul ministrului de interne îşi va încheia activitatea la Giurgiu vineri, 16 martie. Şi ca o curiozitate, cu toate că controlul încă nu s-a încheiat, prefecta Nina Carmen Crişu a intrat în concediu de odihnă. Nu ne rămâne decât să-i urăm concediu de odihnă  plăcut.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *