INFRACȚIUNI CONSTATATE LA REGIMUL RUTIER

INFRACȚIUNI CONSTATATE LA REGIMUL RUTIER

La data de 3 februarie a.c., ora 17.00, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au oprit pentru control, un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

***

La data de 3 februarie a.c., ora 18.30, polițiștii Secției de Poliție nr. 7 Poliție Rurală Băneasa, au oprit pentru control, pe D.N. 5A, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, un autoturism condus de către un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Herăști.

În urma verficărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

***

La data de 4 februarie a.c., ora 01.20, polițiștii giurgiuveni, au oprit pentru control, pe D.N. 6H, în afara localității Mihăilești, județul Giurgiu, un autoturism condus de către un bărbat, de 31 de ani, din județul Teleorman.

În urma verifăcărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *