Guvernul PNL finanţează proiecte ale primarilor PSD din Giurgiu

Guvernul PNL finanţează proiecte ale primarilor PSD din Giurgiu

În perioada guvernării PSD-iste de tristă amintire proietele care vizau modernizarea localităţilor acolo unde primarii aveau  altă culoare politică finanţarea venită de la guvern era insuficientă pentru derularea proiectelor, sau cel mai simplu, nu erau finanţate deloc.

Judeţul Giurgiu, în aceeaşi perioadă, părea o zonă crepusculară unde chiar dacă primarii erau PSD-işti, dar cu coloană vertebrală, şi nu-i cântau în strună liderului, având ca exemplu în acest sens oraşul Mihăileşti şi municipiul reşedinţă de judeţ Giurgiu, primeau bani de la guvern prin intermediul  consiliului judeţean aproape sau jumătate din cât primea o comună.

Iată că a fost nevoie de un guvern liberal care să înţeleagă necesitatea alocării unor sume considerabile oraşului Giurgiu pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Guvernul liberal nu s-a gândit nicio secundă la faptul că urmare a alocării sumei de 49 de milioane lei primarul PSD Nicolae Barbu va câştiga capital electoral cu ocazia alegerilor locale care bat la uşă. Pentru liberali principala prioritate constă în dezvoltarea localităţilor indiferent de culoarea politică a primarului.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *