GUVERNUL LIBERAL A ALOCAT PESTE 8 MILIOANE DE LEI CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU PENTRU PROIECTELE DIN PNDL 2

GUVERNUL LIBERAL A ALOCAT PESTE 8 MILIOANE DE LEI CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU PENTRU PROIECTELE DIN PNDL 2

Consiliul Judeţean Giurgiu condus de preşedintele Marian Mina nu ratează nicio ocazie să critice guvernarea liberală. În majoritatea cazurilor foloseşte drept argumente în favoarea acuzaţiilor lui comportamentul unui bombardier care atunci când nu poate demonstra că are dreptate are replici demne de un politician PSD de genul “ îl calc în picioare “. Mai ştim un PSD-ist care venea cu mitraliera în Piaţa Constituţiei.

Dacă Mina ar fi fost cu adevărat un om politic ar fi procedat asemenea primarului Nicolae Barbu care într-o conferinţă de presă a spus că actualul Guvern a alocat primăriei Giurgiu o sumă importantă de bani pentru continuarea lucrărilor de asfaltare.

Ceea ce din raţiuni politicianiste  nu poate spune Mina vă vom spune noi:

Miercuri  Ministerul Dezvoltării a făcut o nouă tranşă de plăţi către autoritățile locale din țară care au în derulare proiecte realizate prin programul PNDL 2.

Pe lista plăților făcute miercuri, județul Giurgiu apare cu nouă astfel de proiecte, trei dintre aceastea aparținând Consiliului Județean Giurgiu, căruia i-a fost decontată suma de 8.189.001,52 lei.

Celelalte proiecte din PNDL 2 pentru care Guvernul a aprobat  plăți sunt derulate la Băneasa, Bucșani, Crevedia Mare, Daia, Roata de Jos și Vânătorii Mici, suma totală alocată județului Giurgiu pentru această tranșă de plăți depășind 12,5 milioane lei, cea mai mare parte revenind Consiliului Județean.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *