Conform unei informaţii venite pe surse, Gigi Oprişan, consilier local PSD şi inspector general şcolar este posibil să devină viceprimar în locul unuia dintre cei doi viceprimari ai municipiului Giurgiu.

Dacă luăm în calcul afirmaţia publică a primarului Nicolae Barbu prin care a declarat că şi-l doreşte ca succesor al fotoliului de primar pe Gigi Oprişan, varianta ca acesta să fie numit viceprimar devine plauzibilă din cel puţin două considerente:

  1. Poziţia pe care o ocupă, aceea de inspector şef al Inspectoratului Şcolar Giurgiu după cum bine ştim se află sub semnul incertitudinii.

Şi  2.  Poziţia de viceprimar îl face mult mai vizibil  ca şi potenţial candidat pentru funcţia de  primar la viitoarele alegeri. Acum mai rămâne de văzut şi din partea cărui partid. 

Până la momentul redactării acestui material nu l-am putut contacta pe domnul Gigi Oprişan. Vertical cum îl ştim, profesorul Gigi Oprişan cu siguranţă şi-ar fi spus punctul de vedere cu privire la informaţia pe care tocmai v-am prezentat-o.

I.C. MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *