Gheorghe Stefan magnet pentru toti cei care au fost PNL-isti… cu mici exceptii, desigur. Dar vai !!! Nu cumva exceptia intareste regula ???

Gheorghe Stefan magnet pentru toti cei care au fost PNL-isti… cu mici exceptii, desigur. Dar vai !!! Nu cumva exceptia intareste regula ???

Conferința de presă a PNL-ului a fost una previzibilă. Președintele interimar al organizației județene a PNL filiala Giurgiu, domnul Gheorghe Ștefan ne-a prezentat cea mai nouă achiziție, cu toate că acest lucru se știa cu cel puțin o săptămână înainte, în persoana domnului deputat Ioan Viorel Teodorescu, fost PNL, fost UNPR, fost MP pentru o perioadă foarte scurtă de timp și revenit la PNL alături de toți membrii, sau poate mai puțini membrii, pentru că încă nu se știe spre ce partid se va orienta fostul candidat pentru fotoliul de primar.

Dar cum pentru domnul Gigi orice vot contează, l-a readus în partid și pe domnul Teodorescu. Conferința de presă a continuat cu domnul Ștefan care spunea că Zona Liberă trebuie să rămână la Consiliul Local, cu toate că știe că domnul primar Nicolae Barbu nu a făcut nimic pentru Zona Liberă, dar speră dumnealui că domnul primar se va trezi datorită dușului rece pe care i l-a administrat propriul partid, respectiv PSD și se va implica mai mult în dezvoltarea Zonei Libere. Atenție !!!!  spune domnul Ștefan: „Cu toate că nu cred acest lucru.”

În finalul, sau pe la jumătate conferinței de presă, nu mai știu exact, domnul președinte interimar Gheorghe Ștefan și-a exprimat regretul că nu se poate implica mult mai mult în proria-i campanie electorală deoarece trebuie să plece urgent  într-o misiune economică în China. Bine că nu pleacă într-o misiune politică să ne trezim că pleacă liberal și se întoarce socialist cu orientare comunistă …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *