Gargara PSD-ului cu hipoclorit de sodiu

Gargara PSD-ului cu hipoclorit de sodiu

Singura preocupare a PSD-ului pe ordinea de zi a rămas manipularea maselor, preocupare pe care trebuie s-o recunosc sunt mari maeştri. Reuşita manipulării făcute de ei constă în  prezentarea unor date reale, dar pusă într-un context rău intenţionat.

Este adevărat că o firma a trimis pe adresa Prefecturii Giurgiu şi nu numai, o ofertă de vânzare a unei substanţe numită hipoclorit de sodiu. Este ştiut de toată lumea că prefectura nu poate face achiziţii pentru sau în numele UAT-urilor din judeţ. În atare situaţie prefectul trimite oferta însoţită de o adresă prin care precizează:

“Vă transmitem alăturat spre ştiinţă şi informare …” Deci repet, … spre ştiinţă şi informare, nu spune achiziţionaţi produsul de la firma cutare. Instituţia prefectului pune la dispoziţia primarilor o ofertă pe care a primit-o pe adresa instituţiei, ofertă de care se poate ţine cont în cazul în care substanţa respectivă le este necesară, dacă preţul ofertat este mai mic decât la alte oferte, sau  au nevoie de substanţa respectivă. Trimiterea către primării a ofertei nu constituie niciun fel de obligativitate pentru UAT-uri, rolul prezentării ofertei fiind acela de a veni în sprijinul primăriilor.

Spre ştiinţa celor de la PSD !  Îi informez pe această cale că în afară de oferta de hipoclorit din 09.04.2020 mai există şi alte oferte care au fost trimise de diferite firme pe adresa prefecturii şi care au fost de asemenea repartizate primăriilor din judeţ însoţite de aceeaşi menţiune “spre ştiinţă şi informare” cum ar fi achiziţionarea de măşti de protecţie oferte venite în data de 10.04.2020, precum şi în data de 14.04.2020  şi lista poate continua.

Şi când mă gândesc ce prefectă, perfectă a avut PSD-ul giurgiuvean în persoana distinsei doamne Carmen Nina Crişu dată afară din prefectură de propriul guvern pentru competenţă. Parcă aşa se spune sau … cred că iar am greşit.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *