FRUCTE SI LEGUME DE TOAMNA CARE INTARESC IMUNITATEA

FRUCTE SI LEGUME DE TOAMNA CARE INTARESC IMUNITATEA

Fructe legume toamna imunitate. Toamna este un anotimp în care vremea este schimbătoare, astfel că multe persoane riscă să se îmbolnăvească. Pentru a te menține sănătos, îți recomandam nouă fructe și legume care întăresc imunitatea. În această perioadă trebuie să acordăm o atenție deosebită alimentației și să consumăm cât mai multe fructe și legume. Toamna sunt o mulțime de fructe și legume gustoase, care întăresc sistemul imunitar. 

  1. Gutuile

Gutuia este un fruct antioxidant, care luptă contra răcelilor severe. De asemenea, gutuia ajută mult procesul de digestie. În plus, este recomandată pentru că tratează afecțiunile intestinale.

  1. Strugurii

Fructe legume toamna imunitate. Strugurii sunt recomandați pentru că au grijă de sistemul circulator. Sunt bogați în polifenoli, substanțe care au rolul de a împiedica formarea cheagurilor de sânge. În plus, strugurii luptă contra diverselor tipuri de cancer.

  1. Merele

Sunt foarte bogate în vitamina C, fosfor, calciu și potasiu. Merele au mare grijă de sănătatea ta și împiedică apariția multor boli.

  1. Perele

Dacă simți că te paște o răceală, atunci perele sunt recomandate pentru că reduc febra și durerile în gât. Perele sunt bogate în săruri minerale și vitamine. În plus, reprezintă și o sursă importantă de antioxidanți. 

Fructe și legume de toamnă care întăresc imunitatea. Fasolea este bogată în proteine

  1. Prunele

Fructe legume toamna imunitate. Sunt bogate în vitaminele A, B și C. Conțin potasiu și fosfor și au în compoziție antioxidanți și fenoli. Perele au capacitatea să prevină multe boli grave.

  1. Morcovii

Morcovii ajută la îmbunătățirea vederii și contribuie la un ten fără imperfecțiuni. În plus, previn cancerul și bolile de inimă. De asemenea, morcovii sunt recomandați pentru menținerea siluetei. Te ajută inclusiv să slăbești.

  1. Fasolea

Fasolea este foarte bogată în proteine, vitamina B și este o sursă importantă de fibre. Contribuie la o bună funcționare a organismului. În plus, are efecte bune asupra creierului.

  1. Varza

Fructe legume toamna imunitate. Varza este bogată în vitamina C, întărește sistemul imunitar și ține gripa și răcelile departe. 

  1. Țelina

Acționează ca un antibiotic natural și te ține departe de infecții și bacterii. Este indicat să fie consumată în salate, în stare naturală.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *