Foaie verde lobodă, gura lumii slobodă

Foaie verde lobodă, gura lumii slobodă

Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei a fost vicepreședintele american Dick Cheney despre care gura lumii spune că de fapt el ar fi condus politica americană și nu președintele George W. Bush, care avea mai mult un rol secundar, Dick Cheney fiind cel care a contribuit în mod decisiv în impunerera unei noi ordini mondiale.

Am făcut această scurtă introducere plecând de la ideea că oamenii puternici sunt copiați de alți oameni puternici. În cazul de față cel mai puternic om politic pe care îl are România este Marcel Ciolacu de la înălțimea funcției de prim ministru. Tocmai de aceea el  încearcă să implementeze în România ceea ce a impus americanilor Dick Cheney, și anume, impozitarea imobilelor a căror valoare depășeau 2 milioane de dolari, la noi pentru că suntem mai săraci se propune impozitatea imobilelor a căror valoare depășește doar 500 de mii de euro, și tot așa ca la americani domnul Ciolacu vrea să instituie și la noi taxa după moarte. Păi nu vi se pare normal ? Dacă s-a putut la americani care vorba aia sunt ditamai americanii, mama şi tatăl democraţiei, la noi de ce să nu se poată ?

Ca o concluzie, Ciolacu este cel mai puternic om din România, ca să nu mai vorbim de partidul pe care-l conduce, cel puțin asta lasă să se înțeleagă prin deciziile și declarațiile publice prin care a transmis că:  PSD și PNL vor merge de mână în alegerile din 2024.  Și cu toate acestea există un om și mai puternic pe linie de partid decât Ciolacu. Și acesta este nimeni altul decât deputatul PSD și președintele filialei PSD Giurgiu, domnul  Marian Mina, care a declarat că la Giurgiu niciodată nu va exista vreo alianță electorală cu PNL.  Întrebare:  Care dintre cei doi PSD-iști spune adevărul ? Eu personal înclin să-l cred pe Mina. O alianță electorală între PSD și PNL va duce în mod cert spre  o catastrofă în alegeri pentru ambele partide.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *