FLORIAN NICOLAE este peste PRIMARUL BARBU la un scor greu de surmontat …

FLORIAN NICOLAE este peste PRIMARUL BARBU  la un scor greu de surmontat …

Începând de azi, 23 noiembrie, Florian Nicolae este candidatul  PNL-ului giurgiuvean pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu. Acest lucru a devenit oficial odată cu definitivarea sondajului solicitat de către PNL pentru stabilirea candidatului la primărie. Acest sondaj a fost necesar urmare a înscrierii, pe ultima sută de metri, a încă unui candidat, în persoana lui Noruț Stănișteanu, care s-a înscris după cum a declarat în această cursă, la sugestia unor „prieteni” . Numai că, după cum bine știți există o vorbă românească din popor care spune „ Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc singur” . Iată că și de această dată inteligența nativă a poporului român reflectă pentru a nu știu câta oară adevărul netrunchiat, pur și de foarte multe ori crud. În cazul lui Noruț „prietenii” care l-au sfătuit să ia o astfel de decizie nu i-au dorit neapărat binele.  Existând posibilitatea ca Noruț să fi fost doar o biată unealtă în ecuația gândită de unii pentru interesul lor personal. Dacă în afirmația mea există doar un dram de adevăr, îmi pare sincer rău pentru Noruț că s-a lăsat angrenat într-un astfel de joc periculos, care-i poate periclita cariera politică viitoare.

Cred, sau îmi doresc să cred, că Noruț Stănișteanu își va respecta cuvântul dat și va face tot ceea ce depinde de el pentru ca Florian Nicolae să devină primarul pe care majoritatea giurgiuvenilor și-l doresc. Așa cum sunt convins că va pune umărul și la reconstrucția PNL-ului giurgiuvean.

Referitor la sondaj, Gheorghe Ștefan copreședintele PNL Giurgiu a spus : „ Domnul Florian Nicolae a obținut un procent substanțial mai bun decât domnul Noruț Stănișteanu. Din respect pentru cel care a pierdut această competiție, nu am să dau citire cifrelor din sondaj … În mod oficial începând de astăzi  candidatul nostru pentru Primăria Municipiului Giurgiu este domnul Florian Nicolae. De asemenea, domnul Florian Nicolae înregisrează un scor foarte bun față de toți ceilalți oameni politici pe care i-am implicat în acest sondaj.  Doresc să mai menționez faptul că domnul Florian Nicolae la această oră are este peste primarul Nicolae Barbu,  la un scor greu de surmontat … ”   

Rezultatul sondajului era unul previzibil. Giurgiuvenii își doresc un primar care înainte de toate să aibă ca și principală calitate aceea de a fi OM care să fie permanent în contact direct cu cetățenii și nevoile lor,  urmată de BUN GOSPODAR și nu în ultimul rând, UN BUN POLITICIAN. 

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *