Fericirea copiilor a alungat pentru o zi pacla nesimtirii ce a pus stapanire peste Giurgiu

Fericirea copiilor a alungat pentru o zi pacla nesimtirii ce a pus stapanire peste Giurgiu

Preţ de o zi oraşul Giurgiu s-a transformat dintr-un oraş în care nepăsarea, blazarea oamenilor faţă de răutăţile şi urâtul care-i înconjoară pare să nu mai aibă leac, un oraş în care fiecare zi începe şi se sfârşeşte la fel, s-a transformat într-un oraş viu. La acest miracol au contribuit în mod definitoriu râsetele copiilor asemănătoare cu clinchetul cristalin al unor clopoţei de argint, strălucirea din ochişorii lor dată de momentele magice ce se desfăşurau în prezenţa lor oferite cu maximă generozitate de formaţiunea politică ALDE Giurgiu. Cel puţin la fel de fericiţi au fost şi părinţii copiilor care se bucurau de bucuria copiilor lor cărora li s-au oferit cărţi de colorat, baloane colorate, dulciuri, reprezentaţia unui magician care le arăta copiilor că imposibilul este posibil şi nu în ultimul rând,  transformarea cu ajutorul unor artişti plastici a copiilor în personajele îndrăgite de ei din basmele cu prinţi şi prinţese.

 

Prins în vâltoarea acestui eveniment  preşedintele partidului, Toma Petcu a spus:

 „Vârsta copilăriei este cea mai frumoasă perioadă din toată viața unui om, petrecerea timpului alături de copii, este o binecuvântare, pentru toți adulți .
Astăzi, 1 Iunie, de ziua internațională a copilului, ALDE Giurgiu, a organizat o super petrecere pentru toți copiii din Giurgiu, mulţumesc colegilor mei pentru implicare, a fost o reușită. 
La mulți ani, copiii !!!”

La câţiva zeci de metri de locul unde ALDE le oferea surprize  copiilor a organizat şi primăria municipiului  Giurgiu un eveniment adresat copiilor, eveniment făcut de această data din bani publici, dar care din păcate nu a rezonat cu sufletele copiilor.  În aceeaşi zonă şi-a făcut apariţia şi primarul Nicolae Barbu,  iar separat de acesta, la o distanţă oarecare,  preşedintele CJ.Giurgiu, Marian Mina.  Dacă nici acum când dispar până şi rivalităţile dintre copii cei doi lideri marcanţi ai PSD nu pot sta împreună, atunci când ? Giurgiuvenii încă mai aşteaptă  dezvoltarea durabilă …

 

I.C.MANDU

 

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *