Fara sa se fi modificat constitutia am devenit o tara prezidentiala. A declarat Andrei Ovidiu, managerul de campanie ALDE Giurgiu

Fara sa se fi modificat constitutia am devenit o tara prezidentiala. A declarat Andrei Ovidiu, managerul de campanie ALDE Giurgiu

Prim-vicepreședinte și managerul de campanie al formațiunii politice ALDE Giurgiu, Ovidiu Antrei a înfierat modul cum înțeleg cei de la PNL Giurgiu să facă campanie electorală precizând faptul că aceștia au furat startul transformând precampania în campanie. Totodată Ovidiu Andrei consideră că guvernul de tehnocrați este în fapt guvernul propriu și personal al președintelui Iohannis, de unde trage concluzia că ne-am transformat într-o republică prezidențială, fără ca acest lucru să se fi făcut printr-un referendum, urmarea căruia să se fi modificat constituția.

„ Din punct de vedere al politicii duse la nivel local în PNL am constatat că nu se dezminte nici de această dată. PDL-ul de fapt, pentru că nu pot să spun PNL,  reiterez la nivel local nu există decât PDL. Aceștia își păstrează aceleiași practici din totdeauna. Se vede din modul lor de acționa și modul cum au început această precampanie. Numai că la ei nu există termenul de precampanie, ei se află de mai mult timp în campanie, deși acest lucru este ilegal. Dar ignorarea legii electorale este specifică acestui partid. Acest fapt a fost demonstrat prin afișajul pe care l-au făcut și prin acele caravane mobile pe care le-au plimbat prin tot orașul și chiar și prin județ, care îndeamnă populația să voteze partidul liberal.

Este urât modul cum procedează, dar din acest lucru nu am înțeles decât un singur lucru: Sunt disperați. Disperarea este adevărata față a lor. Le este teamă că nu vor fi aleși și că vor eșua în mod lamentabil la aceste alegeri, cu atât mai mult cu cât targetul pe care și l-au asumat le depășește cu mult posibilitățile lor, mai ales când aduci stranieri, care parcă spun votați-mă pe mine, că pe urmă știu eu unde mă duc. Dar aceasta este politica PDL-ului de la vârf, de la centru până în cele mai mici suburbii. Spun suburbii datorită modului lor de a înțelege să facă politică, care este un mod suburban …  Cu toate că nu s-a schimbat constituția observăm  că datorită politicilor duse de actualul guvern am devenit peste noapte o țară prezidențială. Spun acest lucru deoarece după cum vedem președintele are guvernul lui propriu, iar în accepțiunea domniilor lor parlamentul are doar rol decorativ. … ”

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *