EXCLUSIV! Dragnea PACALIT grav! Un ministru proaspat numit, legaturi nestiute cu cel mai mare dusman al presedintelui PSD

EXCLUSIV! Dragnea PACALIT grav! Un ministru proaspat numit, legaturi nestiute cu cel mai mare dusman al presedintelui PSD

Se spune că, în politică, nimeni nu este ușă de Biserică. cu atât mai puțin în PSD. Dar există acolo un om ale cărui abilități par de-a dreptul diabolice. Ori ce ar face, cade în picioare, deși trădează pe bandă rulantă.

 “ Îl ştiu pe Adi Țuţuianu de mulţi ani. Este prietenul meu, mai ales că judeţele noastre sunt vecine şi am colaborat extraordinar de bine”, spunea baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, cu o mână după gâtul prietenului său, baronul de Dâmboviţa.

Era momentul în care mai mulţi PSD-işti, printre care şi Bădălău, semnau o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului. Paul Stănescu, Adrian Țuţuianu, Marian Neacşu, şi alţii cereau ca Dragnea să cedeze conducerea.

La doar câteva zile, acelaşi Bădălău avea să îşi schimbe poziţia, pe un tipar deja consacrat şi să “trădeze trădarea”. Țuţuianu şi Neacşu au fost excluşi din PSD, Paul Stănescu avea să îşi piardă poziţia de vicepremier şi ministru al dezvoltării regionale, doar Bădălău va fi recompensat şi va primi primi portofoliul Ministerului Economiei, un domeniu cu care nu are nici în clin nici în mânecă.

Pentru că baronul de Giurgiu este, la bază, un subinginer cu rare prezenţe la Politehnică, după cum spun unii, dar şi un fost condamnat penal pentru furtul câtorva saci cu grâu.

Dar acelaşi Nicuale Bădălău este şi jurist şi doctor. Iar acest lucru îl datorează prietenului său Adrian Țuţuianu, cel care, după ce a înjurat partidul a fost exclus de Dragnea şi acuzat inclusiv de legături cu ceea ce PSD-iştii numesc “statul paralel”.  Țuţuianu a fost, poate, omul pe care Dragnea l-a dorit cel mai mult în afara partidului, şi nu a făcut un secret din asta.                                                

Făcut jurist şi doctor de prietenul Țuţuianu, de la Târgovişte

Pentru  oamenii din politica giurgiuveană, faptul că Universitatea Valahia, din  Târgovişte, este o excelentă cale de a obţine diplome fără prea mult efort nu mai este un secret încă din anii 2000.

Școala, controlată mai tot timpul de oameni din PSD, a creat mulţi absolvenţi de facultate şi chiar doctori, din Giurgiu.

Printre ei, spun sursele capital, şi Niculae Bădălău, care, la 48 de ani a devenit din subinginer, licenţiat în drept şi, puţin mai târziu, doctor în administraţie publică şi economie. Totul se întâmpla în 2014, spun sursele noastre, sub atenta coordonare a lui Adrian Țuţuianu, prietenul lui Niculae Bădălău.

​​Niculae Bădălău (58 de ani), senator PSD de Giurgiu şi preşedinte PSD Giurgiu, este un personaj foarte controversat, care, în ultima perioadă, s-a remarcat prin jocul dublu făcut în cadrul disputelor din partid, notează Hotnews, într-o amplă analiză a istoriei baronului de Giurgiu.

 În urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru spălare de bani şi fals în declaraţii, însă acuzaţiile nu au fost dovedite. În 1988 a fost condamnat la un an de închisoare după ce ar fi furat patru saci de grâu, însă ar fi beneficiat de graţiere, potrivit Antenei 3. Firmele controlate de fiul său au numeroase contracte cu statul, dar şi contract pentru o finanţare din fonduri europene cu Ministerul Economiei.  

Sursa Capital.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *